Arnold Schwarzenegger ja Maria Shriverin pitkäaikainen Kalifornian koti

Piilossa Sunset Boulevardilta poikkeavan maantien varrella on pieni kuudentoista eristäytyneen kodin sijaintipaikka joka on vetänyt puoleensa maailmankuuluja poliitikkoja, näyttelijöitä ja teollisuuspohattoja. Yksi talo tämän harvaan asutetun tien varrella oli aikanaan Kalifornian kuvernöörin Arnold Schawarzeneggerin ja hänen silloisen vaimonsa Maria Shriverin koti. Maria on maailmankuulu journalisti ja useiden television uutisohjelmien ankkuri. Hän on myös Eunice Kennedyn ja Sargent Shriverin tytär. Talon nykyiset omistajat asianajaja Maxwell Kennedy ja hänen vaimonsa Vicki Strauss Kennedy ovat nyt myymässä taloa. Maxwell Kennedy on Robert ja Ethel Kennedyn poika. Talon hintapyyntö on 11 miljoonaa dollaria.

Hienolla sijainnilla reilun puolen hehtaarin tontilla Will Rogers Parkin ja Rustic Canyon Creekin väliin sijoittuva talo on vajaan 400 neliön kokoinen. Se on sekoitus Uuden Englannin ja Kalifornian arkkitehtuurin nykysuuntauksia ja se rakennettiin vuonna 1981. Asuinalueen kaavoituksessa on huomioitu ratsastajien tarpeet sekä polveileva puro, kävelysillat ja retkeilypolut ja ratsastuksen tarpeet. Viiden makuuhuoneen kodissa on kuusi kylpyhuonetta. Huoneet ovat ilmavat suurin ikkunoin ja kattoikkunoin. Talossa on kolme takkaa, pirteästi sisustettu keittiö josta on suora yhteys perhehuoneeseen. Sauna, kylpylä, luolatyyppinen uima-allas ja valaistu tenniskenttä joka sijaitsee ikiaikaisten tammien, vuorivaahterien ja eucalyptuspuiden suojassa. 

Los Angelesin Pacific Palisadesin naapuruston koti oli Schwarzeneggerin ja Shriverin ja heidän neljän lapsensa koti vuodesta 1986 aina parin avioeroon saakka kun Maria sai tietää Arnoldin olevan naapurin pitkäaikaisen kotiapulaisen lapsen isä. Vuonna 2013 koti myytiin Max ja Vicki Kennedylle hintaan 12.9 miljoonaa dollaria joten koti pysyi kutakuinkin Kennedyn suvun hallussa.

Pacific Palisades on ollut kuuluisuuksien lomapaikka, nk. hotspot ja asukkaisiin ovat kuuluneet Steven Spielberg, Tom Hanks ja Rita Wilson, Michelle Pfeiffer ja  Dennis Quaid. Matt Damon on asunut siellä useita vuosia lähellä hyvää ystäväänsä Ben Affleckia mutta Damon muutti hiljattain New Yorkin kylmien talvien pirteisiin pakkasiin jättäen Affleckin nauttimaan aurinkoisesta ulkoilmaelämästä.

Lisää luksusasuntoja välittää TopTenRealEstateDeals.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.