KULTTUURILAUTAKUNNAN AVUSTUKSET HAUSSA TAMMIKUUSSA

Tuusulan kunnan kulttuurilautakunnan vuoden 2017 tuotantotuet ovat haussa tammikuun puoliväliin saakka. Kulttuurilautakunnan avustuksia voivat hakea yksityiset taiteilijat ja taiteen harrastajat sekä kulttuuriyhdistykset ja työryhmät. Kulttuurilautakunnan avustukset ovat haussa vain kerran vuodessa ja vuoden 2017 ainoan hakukierroksen hakuaika päättyy maanantaina 16.1.klo 16.

Kulttuuri- ja taidetoimintaan suunnatun tuen tavoitteena on yhteisöllisyyden ja paikallisen tapahtumatarjonnan lisääminen. Päämääränä on luoda toiminnallisia edellytyksiä kotiseutu- ja kulttuuritoiminnalle, taiteenharjoittamiselle ja -harrastamiselle sekä monipuolistaa paikallista kulttuuritarjontaa. Kulttuurilautakunnan tuki on harkinnanvaraista ja kohdistuu pääsääntöisesti Tuusulan kunnan alueella toimiville kulttuuri- ja kotiseututoimintaa sekä taiteellista työtä harjoittaville ja harrastaville yhteisöille, ryhmille ja yksityisille henkilöille. Vuonna 2017 vietetään Suomi 100 –juhlavuotta ja kulttuurilautakunnan tuotantotukien painopisteenä onkin juhlavuoteen liittyvät tapahtumat ja toiminta.

Kulttuurin ja taiteen ammattilaiset voivat hakea tuotantotukea esimerkiksi esityksen, näyttelyn tai tapahtuman hankintaan tai tuottamiseen. Tuotantotukea voi hakea myös julkaisu-, koulutus- tai ohjaustoimintaan. Tuotantotuen lisäksi ammattitaiteilijoiden työskentelyedellytysten turvaamiseksi on suunnattu työskentelyapuraha, jota voi hakea enintään 3 000 €. Sama henkilö ei voi saada työskentelyapurahaa kahtena peräkkäisenä vuotena ilman erityisiä perusteita.

Kulttuurin ja taiteen harrastajat sekä kulttuuriyhdistykset voivat hakea tuotantotukea esityksen, näyttelyn tai tapahtuman hankintaan tai tuotantoon sekä julkaisu- tai ohjaustoimintaan. Tuotantotukea voi myös hakea yksityiseen museotoimintaan ja kotiseututyöhön, jonka tarkoituksena on kulttuuriperinteen vaaliminen ja siihen liittyvä tiedonvälitys.

Tarkempiin ohjeisiin hausta ja uusittuihin tuotantotukiperiaatteisiin voi tutustua osoitteessa www.tuusula.fi -> kulttuuri ja vapaa-aika -> kulttuuri -> tuotantotuet ja avustukset. Hakemukseen tulee käyttää valmista lomaketta, joka löytyy osoitteesta www.tuusula.fi/lomakkeet ja lomakeryhmä kulttuuri.

Vuoden 2017 tuotantotukien hakuaika päättyy maanantaina 16.1. klo 16.00.

Hakemukset on toimitettava osoitteella:

Tuusulan kunta, kulttuuripalvelut

PL 60, 04301 TUUSULA

Käyntiosoite: Taidekeskus Kasarmi, Jääkärinpolku 2

Kuoreen merkintä: “kulttuurilautakunnan avustukset“

Tiedustelut: Tuusulan kulttuuripalvelut p. 040 314 3460, 040 314 3436

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.