Vaakakapinan kapinajohtaja Jenny Lehtinen Klaukkalan kirjastossa

Tervetuloa tekemään Suomen suurinta painonhallinnan ja kehopositiivisuuden vallankumousta! Radiosta ja TV:stä tuttu toimittaja Jenny Lehtinen tulee

kertomaan ja keskustelemaan yleisön kanssa armolliseen ja pysyvään elämänmuutokseen tähtäävästä Vaakakapina-projektista Klaukkalan kirjastossa tiistaina 28.3. klo 18-20.

Vaakakapina on Yleisradion hanke, jolla halutaan saada ihmiset lopettamaan laihduttaminen ja pyrkimään kohti hyvinvointia. Vaakakapina on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat solmussa laihduttamisen, syömisen ja ihanteiden kanssa.

Toimittaja Jenny Lehtinen on ollut Yleisradion juontajana vuodesta 2004 lähtien. Syksystä 2015 lähtien Lehtinen on esiintynyt Marja Hintikka Live -ohjelman vakiokommentaattorina. Vuonna 2016 hän alkoi pitää elämäntapamuutokseen pyrkivää Jenny ja läskimyytinmurtajat -nettiprojektia, jota esitettiin myös radiossa. Vuoden 2017 alussa Lehtinen aloitti Ylellä vuoden kestävän Vaakakapina -projektin.

Vaakakapina tulee näkymään vuoden aikana niin Ylen verkkosivuilla, radiossa, televisiossa kuin sosiaalisessa mediassakin. Tarkoitus on antaa ihmisille konkreettisia vinkkejä siihen, miten omaa hyvinvointia voi lähteä parantamaan.

”Toivon, että ihmiset saisivat takaisin vallan omaan vartaloonsa. Etteivät he kutistaisi maailmaansa läskin takia. Se, onko hyvä ihminen, ei riipu millään tavalla painosta”, sanoo Jenny Lehtinen. ”Haluamme myös kapinoida kaikenlaista syrjimistä ja kiusaamista vastaan, johtuu se sitten painosta tai jostain muusta kehon muodosta!”

Klaukkalan kirjastossa tiistaina 28.3. klo 18-20.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.