Uusi kirpputori on otettu Nurmijärvellä hyvin vastaan

OK-Kirppiksen omistaja Raimo nauttii työstään Nurmijärvellä. Kuvaaja: Mika Mela.

Raimo Kilposen omistama OK-Kirppis avattiin Nurmijärvellä tammikuussa 2018. Takana on vasta muutama kuukausi, mutta jo tässä ajassa kirpputori on otettu hyvin vastaan.

– Moni toivoi, että tänne tulisi kirppis ja no tässäpä heille on sellainen, Raimo kertoo iloisesti.

Kävijöitä on paljon, joten Raimo toivoisi, että paikalle saataisiin lisää myös myyjiä. Kilponen vinkkaakin, että tulevat myyjät voivat valmistautua myyntikeikkaansa netistä löytyvän KirppariKalle-ohjelman avulla. Usein myyjille nimittäin tulee kiire erityisesti tuotteiden hinnoittelun kanssa, mutta KirppariKalle-ohjelman avulla myyjät voivat ennakoiden hinnoitella tuotteensa kyseisen ohjelman avulla. KirppariKalle-ohjelmaan kirjautuneet pääsevät myös varaamaan sen avulla myyntipaikan, maksamaan sen ja seuraamaan reaaliaikaisesti tuotteiden myyntiä.

Kiireisille myyjille on tarjolla myös palvelu, jossa OK-Kirppiksen työntekijät hinnoittelevat tuotteet ja pitävät hyllyt siisteinä.

Mitä vinkkejä antaisit tuleville kirpparimyyjille, Raimo?

– Se on ainakin tärkeää, että myy esimerkiksi talvivaatteita talvella ja kesävaatteita kesällä.

Tämän lisäksi Kilponen kertoo, että hinnoittelu on tuotteiden menekin kannalta yksi tärkeimmistä tekijöistä. Tuotteita ei kannata hinnoitella liian alas, eikä liian korkealle.

– Hyvä nyrkkisääntö on, että miettii mitä olisi itse valmis maksamaan kyseisestä tuotteesta.

Tuotteiden esillepano on myös tärkeää. Hyllyjä ei kannata ahtaa liian täyteen, vaikka mukana olisikin useampi kassi myytäviä tuotteita. Tällöin kannattaa esimerkiksi seurata tuotteiden menekkiä KirppariKalle-ohjelman kautta kotoa käsin ja tuoda lisää tavaroita myyntiin aina tarpeen mukaan.

Kauniissa esillepanossa auttaa muun muassa se, että OK-Kirppiksen hyllyt ovat äärimmäisen monikäyttöisiä ja kirpputorimyyjien tarpeisiin mukautuvia. Asiakas voi muokata myyntipaikan ilmeen irrotettavilla hyllytasoilla haluamallaan tavalla aina myytävän tavaran mukaan.

– Meidän kirpputorihyllyt ovat takuulla Suomen monikäyttöisimmät, Raimo summaa.

OK-Kirppiksen naapurissa sijaitsee myös kirjakauppa, joten samalla ostosreissulla voi hankkia jotain uutta sekä jotain vanhaa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.