Taiteiden yö Klaukkalan kirjastossa pe 1.9.

Klaukkalan kirjaston syksy alkaa näyttävästi Taiteiden yö –tapahtumalla pe 1.9. klo 18 . Luvassa on tähtivieraita, työpajoja, tanssia ja taidetta moneen makuun. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lapsille Taiteiden yö tarjoaa Nukketeatteri Sytkyjen seikkailun ”Puutarhasatuja”. Juha Laukkanen taikoo lapset matkalle Kiinaan, lohikäärmeiden maahan. Kankaanpainopajassa lapset ja koko perhe voivat osallistua yhteisen Taiteiden yö –kankaan tekemiseen tai mennä seuraamaan animaatioelokuvia käsikirjastoon.

Yksi tämän hetken lahjakkaimmista teatteriohjaajista, kirjailija Juha Hurme, kertoo uudesta kirjastaan ”Niemi” ja paljastaa samalla vaiettuja asioita Suomen historiassa.

Harry’s Place –kvartetti ilahduttaa vauhdikkaalla jazz-ohjelmallaan ja näyttelijä, valokuvaaja, TV:stäkin tuttu

Laura Malmivaara pohtii läsnäolon voimaa.

Nurmijärven Taideyhdistyksen Vicky Maarasen vetämä suosittu croquis-työpaja on tälläkin kertaa kirjaston alakerrassa, jossa voi myös käydä ihailemassa Tuula Ropposen bodypainting-maalausnäytöstä.

Alapihalla on tarjolla kahvia, lettuja ja nuotiomakkaraa, Kirjastoauto Oiva ja muutamia käsityökojuja.

Klaukkalalainen Agents-tähti Vesa Haaja päättää illan esittämällä bändinsä kanssa Agents-yhtyeen parhaita, vanhaa rockia ja otteita Haajan soololevyltä. Samalla yleisö voi halutessaan tanssia kirjahyllyjen välissä. Illan lopuksi valmis bodypainting-maalaus käy esittäytymässä kirjastosalissa.

Taidekieppiin kuuluva taiteilija, graafikko Laura Pohjosen näyttely ”Satutunti” on esillä Galleria Toivossa

1.9.-20.10.

Kuvassa Laura Malmivaara Kuvaaja Eeva Soivio

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.