Rajamäelle tulossa 55 kunnan omakotitonttia myyntiin ja vuokrattavaksi

Rajamäen Uudenniityntien alueella rakennetaan kunnallistekniikkaa siten, että kevääseen mennessä pääsee rakentamaan kaikkiaan 66 tontille, joista 55 tonttia on kunnan omistuksessa.

Tonttien pinta-alat ovat 758 -1338 m² ja tonttien keskikoko on noin 875 m². Omakotitonttien hinta on 45 €/m². Tonteista 55 on kunnan omistuksessa ja tontit voi ostaa tai vuokrata. Tonteille saa rakentaa yhden asuinrakennuksen, jossa on enintään yksi asunto. Kyse on alueen kunnallistekniikan rakentamisen ensimmäisestä vaiheesta.

Hakuun tulevat uudet tontit sijaitsevat Rajamäen Uudenniityn alueella, missä kunnalla ei useaan vuoteen ole ollut tarjolla omakotitontteja.

Kunnanhallitus päätti 16.1. kokouksessaan em. tonttien luovuttamisesta ja hinnoista. Tontteja haetaan jatkuvalla haulla ja sen käynnistymisestä ilmoitetaan kunnan kotisivuilla ja lehdessä erikseen.

Kunnassa omakotitontteja on lisäksi vapaana Rajamäen, Kirkonkylän, Klaukkalan ja Lepsämän alueilla. Tiedot vapaista tonteista löytyvät kunnan kotisivuilta ja niitä voi selata ja hakea sähköisestä tonttihausta.

Nurmijärvellä luovutettiin eniten pientalotontteja lähikunnista

Nurmijärvi on sijoittunut hyvin vertailtaessa 12 lähikunnan pientalotonttien myyntiä ja vuokrausta. Ajalla 1.10.2015 – 30.9.2016 Nurmijärvellä luovutettiin, eli myytiin tai vuokrattiin, 40 tonttia, mikä oli suurin luku lähikuntien joukossa. Hyvinkäällä luku oli 39 ja Sipoossa sekä Tuusulassa 18.

Kuva: Kuvakaappaus Nurmijärven karttapalvelun sivulta

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.