Nurmijärvi jakoi Konstiniekka-palkinnon

kuvituskuva

Nurmijärven kunnan kulttuuripalkinto Konstiniekan on saanut tänä vuonna tuottaja, yrittäjä ja kulttuurivaikuttaja Meebu Lahdenpää.

Kunnan kulttuuripalkinto annetaan vuosittain jollakin taiteen alalla ansioituneelle nurmijärveläiselle tai Nurmijärvellä vaikuttaneelle henkilölle tai ryhmälle. Se voidaan myös antaa nurmijärveläiselle tai Nurmijärvellä ansiokkaasti toimineelle yhdistykselle, tai Nurmijärven kulttuurielämään ansioituneesti vaikuttaneelle nurmijärveläiselle henkilölle.

Palkintoperustelujen mukaan Meebu Lahdenpää on vuosien aikana kehittänyt ja monipuolistanut paikallista kulttuurielämää toimimalla lukuisien teatteriesitysten tuottajana.

– Työtä pelkäämätön tuottaja sai Kivi-juhlien toiminnanjohtajana toimiessaan katsojaluvut nousuun. Lahdenpää on ansioitunut myös tuomalla standup-kulttuurin Nurmijärvelle, tiedotti kunta.

Ennakkotietojen mukaan Lahdenpää otti kulttuuripalkinnon vastaan Aleksis Kiven päivänä 10.10.2021 Monikkosalissa järjestettävässä palkintojenjakotilaisuudessa. Kulttuuripalkinnon jakoi Nurmijärven kunnan hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja Anna-Liisa Lyytinen. Palkintoon sisältyy kunniakirja ja 3 000 euron rahapalkinto.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.