Muistiluotsi toimii Järvenpäässä ja Nurmijärvellä

86
kuvituskuva

Keski-Uudenmaan alueella toimii muistisairaille ja heidän läheisilleen tarkoitettuja palveluja. Uudenmaan Muistiluotsi on asiantuntija- ja tukikeskus, joka tuottaa tietoa, tukea ja toimintaa Järvenpään, Tuusulan, Keravan ja Nurmijärven alueella. Keskuksen toimintaan ovat tervetulleet myös kaikki, jotka ovat muistista ja muistin huoltamisesta kiinnostuneita.

Uudenmaan Muistiluotsin toimintaa ovat muun muassa kaikille avoimet muistikahvilat vaihtuvin aihein ilman ennakkoilmoittautumisia.

‒ Lisäksi järjestämme muistitreeni- ja vertaisryhmiä niin aikuisille lapsille, työikäisenä muistisairauteen sairastuneille kuin muistisairaille ikäihmisille, kerrotaan Muistiluotsin tiedotteessa.

– Toimintamme kattaa myös taide- ja kulttuuriryhmän, unohtamatta liikuntaryhmiä. Toivomme. että jokainen löytäisi itselleen sen omannäköisen ja sopivan toimintamuotomme, ettei kenenkään tarvitse jäädä yksin muistiasioiden kanssa.

Toiminta on maksutonta ja se ei ole sidottu kuntarajoihin. Tarkemmat tiedot Muistiluotsin toiminnasta löytyvät nettiosoitteesta www.uudenmaanmuistiluotsi.fi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.