Lisää rahaa Nurmijärven henkilöstön työhyvinvointiin

kuvituskuva

Nurmijärven kunnanvaltuusto myönsi huhtikuun 2022 kokouksessaan 90 000 euron lisämäärärahan kunnan henkilöstön työhyvinvoinnin tukemiseen.

Valtuusto perusteli lisämäärärahan myöntämistä koronapandemialla ja sen pitkittymisellä.

– Koronapandemia on vaikuttanut kunnan palveluihin ja henkilöstön työskentelyyn monin tavoin maaliskuusta 2020 alkaen, ja vaikutukset työhön jatkuvat edelleen. Jatkuvat pandemiasta johtuvat toiminnan muutokset ovat vaatineet henkilöstöltä paljon joustavuutta ja vieneet voimavaroja, kunta tiedotti päätöksen jälkeen.

– Tilanteen ennakoimattomuus, tartuntojen riskit ja perustehtävän jatkuvat häiriöt ovat lisänneet työn kuormittavuutta ja koetelleet henkilöstön työssä jaksamista. Kokonaisuutena arvioiden palvelujen jatkuvuudesta on pystytty huolehtimaan hyvin ja kunnan henkilöstö on huolehtinut erittäin hyvin perustehtävänsä ohella sekä henkilöstön että asiakkaiden terveysturvallisuudesta.

Vuosittaisen liikunta- ja kulttuuriedun arvo kunnan työntekijälle oli alun perin 70 euroa vuonna 2022. Kunnanvaltuuston päättämän 90 000 euron lisämäärärahan johdosta liikunta- ja kulttuuriedun arvo henkilöä kohden korotetaan 140 euroon vuonna 2022.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.