Tolsa on saanut Nosto-käteisautomaatin

Nosto-automaatti ulkotilassa, kuva ei ole Tolsasta.

Tolsassa on otettu käyttöön käteisen rahan nostoon tarkoitettu Nosto-pankkiautomaatti huhtikuun 2022 alussa.

Nosto-käteisautomaatti sijaitsee K-Market Tolsan sisätiloissa, joten automaatille pääsee vain kaupan aukioloaikoina. Kauppa sijaitsee osoitteessa Tolsantie 16, eli aivan Tolsan juna-aseman vieressä.

Nosto-käteisautomaattien tavoitteena on tarjota ihmisille tasavertaisia mahdollisuuksia käteisen käyttöön iästä, varallisuudesta tai asuinpaikasta piittaamatta.

– Haluamme olla mukana ihmisten arjessa ja tarjota käteisautomaatteja myös pienille ja harvaanasutuille paikkakunnille. Vuoden 2022 aikana tulemme avaamaan useita käteisautomaatteja eri puolille Suomea, kertoi Nosto-käteisautomaatteja hallinnoivan Nokas CMS Oy:n maajohtaja Risto Lepo.

Käteisautomaattien määrä on Suomessa laskenut pitkään. Yhtiön mukaan Suomessa on asukaslukuun suhteutettuna vähiten käteisautomaatteja Euroopassa. Noston tultua markkinoille 2017, automaattien kokonaismäärä on yhtiön mukaan Suomessa saatu kasvuun.

– Olemme ylpeitä, että saamme lisättyä K-Market Tolsan jo nyt runsaaseen lisäpalvelutarjontaan myös tämänkin palvelun, Nosto- käteisautomaatin. K-Market Tolsan, myös Tolsan Pikkujättinäkin tunnetun, K-Marketin oheispalvelut ovat poikkeuksellisen runsaat sisältäen muun muassa Matkahuollon, UPS:n ja Schenkerin pakettipalvelut, kirjepostilaatikon kaupan edessä sekä Veikkauksen palvelut, kertoi kauppias Jani Varjonen tiedotteessa ennen automaatin avaamista.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.