Kirkkonummen hyvinvointikeskus avataan syksyllä 2022

Hyvinvointikeskus syyskuussa 2020 julkaistussa havainnekuvassa. Kuva: Arkkitehtitoimisto Tähti-Set Oy.

Kirkkonummen hyvinvointikeskukseen on sijoittumassa huima määrä kunnan sosiaali- ja terveyspalveluja.

Kirkkonummen hyvinvointikeskus valmistuu keväällä 2022 osoitteeseen Jokiniityntie 2. Kaupungin palveluiden muuttourakoiden jälkeen keskus avataan kuntalaisten käyttöön syksyllä 2022.

Kirkkonummen hyvinvointikeskus kokoaa saman katon alle kaikki kuntalaisten tarvitsemat sosiaali- ja terveyspalvelut.

Hyvinvointikeskuksen verkkosivujen mukaan ensimmäiseen kerrokseen ovat tulossa muun muassa akuuttivastaanotto, laboratorio, apuvälinekeskus, aikuissosiaalityö, ikäihmisten päiväkeskus, kuvantaminen ja kahvila.

Rakennuksen toiseen kerrokseen sijoittuvat suunnitelman mukaan esimerkiksi vammaispalvelut, kuntoutuspalvelut, suun terveydenhuolto, muistipoliklinikka sekä mielenterveys- ja päihdepalvelut.

Hyvinvointikeskuksen kolmanteen kerrokseen ovat tulossa muun muassa perhesosiaalityö, neuvola, puheterapia sekä lasten toiminta- ja fysioterapia.

Terveydenhuollon kiireettömän vastaanoton tilat sijoittuvat ensimmäiseen ja toiseen kerrokseen.

Kirkkonummen hyvinvointikeskuksen peruskivi muurattiin syyskuussa 2020. SRV Yhtiöt Oyj tiedotti silloin, että kyseessä on Kirkkonummen kunnan historian suurin investointi.

Hankkeen harjannostajaisia vietettiin marraskuussa 2021. Rakennus luovutetaan sen valmistuttua kunnalle huhtikuussa 2022. Rakennus on tarkoitus avata käyttöön syyskuussa 2022.

Kirkkonummen kunnan verkkosivulla kerrotaan, että uusi hyvinvointikeskus korvaa 1980-luvulla rakennetun huonokuntoisen Kirkkonummen keskustan terveysaseman sekä useita vuokratiloissa olevia toimipisteitä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.