Kirkkonummelainen urheiluseura teki energiansäästövideon

kuvituskuva

FC Kirkkonummi osallistui sähköverkkoyhtiön järjestämään videokilpailuun ja sijoittui toiseksi.

Elokuun ajan käynnissä ollut sähköverkkoyhtiö Carunan Nuorten Energiataidot -kisa on päättynyt.

Kisassa Carunan verkkoalueen kuusi nuorten parissa toimivaa urheiluseuraa kilpailivat energiaan liittyvillä videoillaan yleisöäänistä.

Kokonaisäänimäärä oli lähes 1 300.

Tiukan kilpailun ja tasaisten äänimäärien jälkeen voittajaksi selviytyi Ilmajoen Kisailijat, joiden videolla havainnollistettiin eri energiatuotannon muotoja ja kierrätysvinkkejä liikkuen.

Toiseksi eniten ääniä keräsi jalkapalloseura FC Kirkkonummi, ja kolmanneksi kisassa ylsi Seinäjoki Crocodiles.

– Urheiluseurojen kisavideoilla esiteltiin uusia näkökulmia energian säästämisestä, uusiutuvasta energiasta ja energian merkityksestä nyt ja tulevaisuudessa. Kaikki urheiluseurat ovat tehneet merkittävää työtä nuorten energiatietoisuuden edistämiseksi, mikä on energiamurroksen edessä tärkeämpää kuin koskaan aiemmin, tiedottaa Caruna.

Carunan nettisivuilla kerrotaan, että FC Kirkkonummen videon toteuttivat seuran Megaleirien nuoret leiriohjaajat, joille kilpailu mahdollisti lasten ohjaamisen lisäksi myös uudenlaisia työtehtäviä ja hyvää harjoitusta tulevaisuuden työelämään.

FC Kirkkonummen youtubevideossa annetaan kuusi helppoa energiansäästövinkkiä. Linkit FC Kirkkonummen ja muihin kilpailuvideoihin löytyvät Carunan nettisivulta.

Videoita pystyi äänestämään Carunan kampanjasivulla, ja äänestys oli avoinna kaikille. Voittaja palkitaan 2 000 eurolla. Toiseksi ja kolmanneksi tulleet saavat 600 euroa. Loput osallistujat saavat 100 euron tuen toimintaansa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.