Larfina Oy/ Igfin kuljetuspalvelut

1. Täyden palvelun tilitoimisto, joka hoitaa tarvittaessa yrityksesi koko taloushallinnon. Työkokemus yli 12 v.Palveluvalikoimaamme kuuluu seuraavat taloushallinnon osa-alueet:
– kirjanpito
– konsultointi
– tilinpäätökset
– yrityskaupat
– verotus
– yrityksen perustaminen
– palkanlaskenta
– kaupparekisteriasiat

2. Tarjoamme yrityksille ja yksityishenkilöille monipuolisia kuljetuspalveluita ( pikakuljetukset, kappaletavarajakelut, lähettiajot, sopimusajot, muutot) pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Vantaa, Kerava, Tuusula, Järvenpää) ja tarvittaessa pidemmällekin Suomeen, myös Viro, Latvia, Liettua.
Kuljetukset hoidamme kevyt kuorma-autolla Volkswagen Crafter (17 kuutiota). Tavaratilan mitat: Pituus- 4,7m / Korkeus- 2,14m / Leveys- 1,78m.

Ammattitaitoinen ja kokenut kuljettaja: ajokortti-kaikki luokat, Ammattipätevyyskortti, Kuljettajakortti. Tavaraliikennelupa. Ammattitaitoinen, luotettava. Yhdessä, aktiivisesti ja kohtuuhintaan.

Ulkoistamalla kirjanpidon, palkkalaskennan ja muut taloushallinnon tehtävät meille, säästät aikaa ja voit luottaa siihen, että yrityksesi taloushallinto on ammattilaisen käsissä. Asumme Keravalla v.2002.

Länsikaari 2 B 11

04220 Kerava

www.larfina.fi

www.igfin.fi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.