Kohti aktiivista ja liikunnallista syyskautta!

Kesä on ollut aurinkoinen ja ulkoilua suosiva. Vapaa ajan vietto ja harrastustoiminta on monella keskittynyt pelikentille, rannoille, yleisille liikuntapaikoille ja mökkimaisemiin. Syksy ja talvi tulevat aikanaan ja sen myötä moni harrastustoiminta siirtyy sisätiloihin.

Keravalaisessa liikuntakeskus Pompitissa on varauduttu tulevana syyskautena liikuttamaan lapsia ja aikuisia hyvissä puitteissa ja iloisella mielellä. Liikuntasaleja on uudistettu ja tuntitarjontaa lisätty palvelemaan mahdollisimman hyvin eri ikäisiä lapsia ja nuoria sekä aikuisia. Uusina välineinä mm. köydet ja renkaat sekä airtrack innostavat ja haastavat sekä lapsia että aikuisia kokeilemaan uusia temppuja.

Pompitin harrastuspohjainen toiminta antaa mahdollisuuden kaikille harrastaa liikuntaa omalla tasolla ja kehittyä omaan tahtiin. Varsinkin lasten ja nuorten keskuudessa fyysinen liikunta tukee kasvua ja kehitystä kokonaisvaltaisesti. Oikeanlainen harrastustoiminta mielekkäässä seurassa ja asiantuntevan ohjaajan opastuksella sekä onnistuneet suoritukset ja itsensä haastaminen lisäävät lapsen ja nuoren itsetuntemusta ja itsetuntoa. Näillä on merkitystä fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin sekä kehittyvän lapsen ja nuoren tulevaisuuden hyvän pohjan luomisessa.

Pompitissa voi harrastaa mielekästä liikuntaa itselle sopivalla tavalla; ohjatuilla tunneilla, vapaaharjoittelussa tai vaikka koko perheen kanssa perheparkourissa tai kotiäitien jumpissa.

Liikuntakausi alkaa avoimilla ovilla 7.8 ja 8.8, jolloin kaikki ovat tervetulleita mukaan tutustumaan liikuntatiloihin ja ohjaajiin, jotka ottavat sekä uudet että ”vanhat” asiakkaat innolla vastaan.

Tehdään tulevasta syksystä sopivan aktiivinen ja iloinen siten, että liikkuminen ja lepo olisivat sopivasti tasapainossa niin lapsilla kuin aikuisillakin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.