Keravalle avataan hyvinvointipainotteinen päiväkoti – työntekijöitä haetaan nyt!

Päiväkodissa painotetaan erityisesti liikuntaa, hyvää ravintoa ja lapsen yksilöllistä kehitystä.

Elokuussa 2018 Keravalle avataan liikuntapäiväkoti Aito. Päiväkodissa painotetaan erityisesti liikuntaa, hyvää ravintoa ja lapsen yksilöllistä kehitystä. Päiväkodin taustalla on Aito-päiväkodit Oy, jonka perustajille uusi päiväkoti on ensimmäinen laatuaan.

– Päiväkotivaihe on lapsen kasvun ja kehityksen kannalta merkittävää aikaa. Haluamme olla mukana opastamassa lapsia hyvinvoivaan elämään, jossa liikunnasta ja terveellisestä ravinnosta tulee luonteva osa arkea. Meillä on myös tosi upeita yhteistyökumppaneita, jotka ovat uudesta päiväkodista yhtä innoissaan kuin mekin, kertoo Nanna Karalahti, yksi päiväkodin perustajista.

Päiväkodin muut taustavaikuttajat ovat Jere KaralahtiJohannes Laine ja Hanna Liisanantti, jotka tuovat toimintaan osaamista niin liikunnasta, ravinnosta kuin kasvatuksesta.

– On mahtavaa olla mukana varmistamassa, että Keravalla on laadukasta liikuntapäiväkotitoimintaa. Uskon, että hyvinvoivalla lapsella on parhaat edellytykset oppimiseen, ja meillä lapset pääsevät innostumaan ja oppimaan uutta erilaisissa oppimisympäristöissä liikunnallisella lähestymistavalla, Keravan Aito-päiväkodin johtajana aloittava lastentarhanopettaja Johanna Tervo kertoo.

Päiväkoti sijoittuu Keravan Kalevan kaupunginosaan lähelle Tuusulan rajaa. Kiinteistössä on aiemminkin ollut liikuntapäiväkotitoimintaa. Päiväkotiaikojen ulkopuolella tiloissa tullaan järjestämään liikunta- ja kokkikerhoja.

Tällä hetkellä Aito-päiväkotiin haetaan lastentarhanopettajaa, lastenhoidon ammattilaista sekä päiväkotiapulaista/kokkia. Aito-päiväkotiin toivotaan työntekijöitä, joille lasten ja perheiden hyvinvointi on tärkeintä. Koska Aito-päiväkoti on hyvinvointipainotteinen, niin liikuntaosaamisesta on hyötyä.

Lähde: Aito-päiväkodit

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.