Uusi liikuntapäiväkoti Vihtakadulle

Touhula Varhaiskasvatus on avannut ensimmäisen liikuntapainotteisen päiväkodin Järvenpäähän. Kolmiryhmäinen Touhula Vihtakatu toimii samoissa tiloissa Vihtakadun koulun kanssa osoitteessa Vihtakatu 32.
”Touhula Vihtakadun ympärillä on loistavat maastot liikkumiseen. Päiväkodin sisä- ja ulkotilojen lisäksi liikuntaa ja toimintaa tapahtuu läheisessä metsässä sekä pihapiirissä sijaitsevalla isolla hiekkakentällä. Kenttä toimii talvisin myös luistinratana,” kertoo palvelupäällikkö Essi Söderholm.
VIIHTYISÄÄ PÄIVÄHOITOA JA REIPPAASTI LIIKUNTAA
”Perheet viihtyvät Touhula Liikuntapäiväkodeilla tutkitusti – 93% asiakkaistamme on halukkaita suosittelemaan päiväkotejamme. Liikunta on vahvasti esillä toiminnassamme. Noudatamme varhaiskasvatuksen lasten liikunnan suosituksia: vähintään kaksi tuntia reipasta liikuntaa päivässä”, kertoo Söderholm. ”Liikunta on lapselle luonnollista ja se tehdään Touhula Liikuntapäiväkodeissa houkuttelevaksi, lapsen toiveet ja kehitystaso huomioiden”.
LIIKUNTAA JA LUONTOKASVATUSTA
Liikunnan ohella Touhulassa keskitytään luontokasvatukseen. Retket lähiympäristöön ovat osa päiväkodin arkea. Lasten on hyvä saada kokea vapauden huumaa ja olemisen intoa luonnonhelmassa.

Touhula Varhaiskasvatus Oy on suomalainen päiväkotiyritys. Touhula Liikuntapäiväkodeissa tuetaan liikunnallista elämäntapaa hauskasti ja hallitusti. Touhula on reipas ja iloinen päiväkoti, jossa lapset viihtyvät. Touhula on saanut ISO9001 laatusertifikaatin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.