Ratsastuskeskus laajenee monitoimiareenaksi Järvenpäässä

Järvenpään ympäristön sisäliikuntapaikkojen pula helpottuu, kun Maamiehenkadulla sijaitseva Ratsastuskeskus Aino laajentuu vuonna 2021 urheilu- ja tapahtuma-areenaksi.

– Ratsastus säilyy myös uuden monitoimiareenan ydintoimintana ja sen rinnalle luodaan nyt mahdollisuus laajempaa käyttäjäkuntaa palvelevalle muulle toiminnalle, taustoittaa muutosta areenan omistaja Erkki Siltala tiedotteessa.
– Haluamme olla mukana tukemassa paikallisia urheilu- ja liikuntaseuroja rakentamalla korkeatasoisen sisäliikuntapaikan esimerkiksi salibandylle, joka on täällä jo pitkään kärsinyt kenttäpulasta, Siltala jatkaa.

Ratsastuskeskuksen laajennuksen rakennustöiden on määrä alkaa huhtikuussa 2021. Areena valmistuu arviolta elokuussa 2021.

Uusi monitoimiareena tulee sisältämään muun muassa kaksi salibandy- ja futsalkenttää, isot pukuhuonetilat, uudet ravintolatilat sekä uudistetut katsomotilat.

Erkki Siltalan mukaan laajennushanke ei tule vaikuttamaan areenan ratsastustoimintoihin.
– Jatkamme edelleen yhtenä Suomen suurimpana ratsastuskilpailujen järjestäjänä ja tulemme panostamaan entistä enemmän ulkokauden kilpailutoimintaan. Sisäkaudella areena pystytään muuttamaan ratsastuskentäksi, joka mahdollistaa sisäkilpailujen järjestämisen. Myös ratsastuskoulun toiminta jatkuu normaalisti.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.