Kirjoja voi palauttaa ja varauksia noutaa 11.5. alkaen

Järvenpään kirjaston aulatiloissa voi 11.–31.5. palauttaa itsepalveluna aineistoa sekä noutaa varauksia. Käytössä ovat varausten noutohylly, lainaus- sekä palautusautomaatit. Varauksia voi tehdä verkkokirjastossa ja puhelinpalvelussa, puh. (09) 2719 2536. Muut kirjaston palvelut, lehtisali sekä aikuisten ja lasten salit, eivät ole käytössä.

Kirjaston asiakas voi valtuuttaa läheisen tai avustajan noutamaan varauksia kirjastosta. Läheinen tai avustaja noutaa varaukset itsepalveluna kirjastosta. Tarkempia ohjeita kirjastossa puolesta asiointiin löydät verkkosivuiltamme.

Poikkeusoloissa emme valitettavasti voi myöntää uusille asiakkaille kirjastokortteja. Puhelinpalvelussa tai sähköpostitse voi kuitenkin saada e-asiakkuuden eli mahdollisuuden käyttää kirjaston e-aineistoja myös etänä.

On suositeltavaa, että riskiryhmään kuuluvat ja ikäihmiset asioisivat kirjastossa perjantaisin klo 9–11. Toki myös muina aikoina kirjastossa voi käydä tartuntariski huomioiden.

Kirjasto on rajoitetusti avoinna seuraavasti:

  • Ma–to klo 12–18, pe klo 9–15
  • Pe klo 9–11 varattu ikäihmisten ja riskiryhmiin kuuluvien asiointiin
  • Puhelinpalvelu ma–pe klo 9–12, puh. (09) 2719 2536 ja kirjasto@jarvenpaa.fi

Järvenpään kaupunki seuraa koronatilanteen kehittymistä. Päivitämme tarvittaessa ohjeistustamme kaupungin palveluihin liittyen siltä osin, kuin valtakunnallisiin ohjeisiin tulee muutoksia.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.