Järvenpään kaupunginjohtajan haku käynnissä

Hakuaika Järvenpään uuden kaupunginjohtajan virkaan on käynnistynyt. Hakemuksia virkaan vastaanotetaan 12.12.2017 asti.

Kaupunginvaltuuston päätöksellä kaupunginjohtajan virkasuhde on määräaikainen ja sen pituus on kahdeksan vuotta. Kaupunginjohtajan viran kelpoisuusehtoina ovat ylempi korkeakoulututkinto, johtamiskokemus ja kunnallishallinnon tuntemus.

Järvenpää hakee kaupunginjohtajaksi yhteistyökykyistä ja visionääristä johtamisen ammattilaista, joka on myös talouden ja elinkeinoelämän tuntija. Kaupunginjohtajalta toivotaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä luoda verkostoja. Uusi kaupunginjohtaja on aidosti kiinnostunut niin kuntakentän muutoksesta kuin kaupunkipolitiikasta ja hänellä on vastuutehtävä Järvenpään hyvässä vauhdissa olevan kehityksen jatkamisesta.

Hakuajan päätyttyä kaupunginjohtajan valintatoimikunta esittää haastateltavaksi valitut ehdokkaat ja kaupunginhallitus tekee heistä päätöksen. Haastattelujen jälkeen sopivimmiksi hakijoiksi arvioiduille ehdokkaille toteutetaan henkilöarviointi. Tavoitteena on, että kaupunginvaltuusto pääsee valitsemaan virkavaalilla uuden kaupunginjohtajan kokouksessaan 12.2.2018.

Valtuusto myönsi viime kokouksessaan eläkkeelle lähtevälle Erkki Kukkoselle eron kaupunginjohtajan virasta 1.5.2018 alkaen.

Haluatko pysyä kartalla Järvenpään tapahtumista? Tykkää meistä Facebookissa osoitteessa www.facebook.com/jarvenpaalehti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.