Järvenpää virittäytyy jouluun

Valmistautuminen jouluun alkaa.

Joulukadun avajaisia vietetään perinteisen joulukulkueen ja mukavan ohjelman merkeissä kävelykadulla la 2.12. klo 10-15. Mukana menossa Tivoli Sariolan hevoskaruselli ja tietysti myös Joulupukki. Joulukulkue lähtee asemanmäeltä klo 12.

Tapahtumassa on mukana markkinamyyjiä ja joulukojut avaavat ovensa. Luvassa myös lavaohjelmaa ja yhteiset joululaulut.

Joulutori on avoinna 2.–23.12. ke-pe klo 11–18, la 10–15 ja su 12–18.

Perinteiset Järvenpään joulumarkkinat pidetään noin viikkoa ennen aattoa lauantaina klo 10-15 torilla ja Jannella. Luvassa löytöjä pukinkonttiin ja joulupöytään.

Sibelius soihtukulkue kokoontuu 8.12.

Suomi täyttää 100v ja tämän vuoksi Järvenpäässä on luvassa myös Sibelius soihtukulkua. Ensimmäisen kerran Sibelius-soihtukulkue toteutettiin 8.12.1987 Järvenpäässä.

Juhlavuoden kunniaksi on tulossa laaja osallistuminen Järvenpään leijonia ja leoja kaikista klubeista Sibelius-soihtukulkueeseen 8.12.2017. Klubeista on tulossa klubien liput sekä marssiin, että Sibeliuksen patsaalle lippulinnaan.

Soihtukulkueeseen osallistuvat kokoontuu klo 17.15 Sibeliuksenkatu 1, jossa soihdut jaetaan ja järjestäydytään Postikadulla parijonoon. Soihtukulkueen lähtö on klo 17.30 ja kiertää Sibeliuksenkatua torille (kävelykatu Jannella soi Sibeliuksen Finlandia) ja sieltä takaisin kohti Järvenpää-taloa, joka kierretään ja asetutaan Sibeliuksen patsaalle, ympärille puolikaareen. Paikalle tulee kuoro ja seppeltenlaskijat (seppeleen laskevat Järvenpään kaupunki & Järvenpään Sibelius-seura ja LC Järvenpää/Jean Sibelius) ja tervehdyksen esittäjä. Tervehdyspuheen pitää kirkkoherra Vesa Koivisto. Patsaalla tapahtuma ja puheet alkavat klo 18.00.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.