Aamiaistreffit kaupungin edustajien kanssa alkavat Järvenpäässä

Järvenpään eläkeläisneuvosto järjestää Myllytien toimintakeskuksessa kaupunkilaisille avoimia aamiaistapaamisia, joissa kaupungin johtavat viranhaltijat ja päättäjät pääsevät juttusille kaupunkilaisten kanssa.

Idea on peräisin ruotsalaisessa ystävyyskaupungissa Täbyssä järjestetyiltä torstaitreffeiltä, joita pidettiin paikallisessa seniorikeskuksessa.

– Eläkeläisneuvoston tapana on ollut järjestää aamukouluja, joihin on kutsuttu eläkeläisjärjestöjen edustajat. Nyt avaamme aamukoulut aamiaistreffeiksi kaikille ikään katsomatta, jotta kaupunkilaiset pääsevät tutustumaan kaupungin asioihin ja työntekijöihin, kertoo eläkeläisneuvoston puheenjohtaja Liisa Majanen Järvenpään kaupungin tiedotteessa.

Treffien ideana on saada jutellen tietoa kaupungin ajankohtaisista asioista asiantuntijoiden kertomana.

Matalan kynnyksen tapaamisiin houkutellaan hyvien vieraiden lisäksi henkilökuntahintaisella aamiaisella. Cooperin kulman aamiainen tarjoillaan vain näinä aamuina hintaan 4 euroa.

– Aiheita, joita aamiaistreffeillä haluaisi käsitellä, voi ehdottaa meille eläkeläisneuvostoon. Itse ajattelimme, että hyviä aiheita voisivat olla muun muassa kaupungin harrastusmahdollisuudet, turvallisuus ja hyvinvointi, Liisa Majanen arvelee.

Ensimmäinen vieras Aamiaistreffeillä tiistaina 12. syyskuuta kello 9 on Järvenpään kaupungin talousjohtaja Kirsi Rinne ja aiheena on kaupungin raha-asiat.

Myöhemmin syksyllä luvassa on vastaavat tilaisuudet muun muassa hyvinvoinnin palvelualueen johtajan ja kaupunginjohtajan kanssa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.