Kesälomareissulle tarpeellista viihde-elektroniikkaa

51

Ailahtelevista kevätsäistä huolimatta kesäloma kolkuttelee jo aivan nurkan takana. Nyt on siis oikea hetki aloittaa sopivien varusteiden kartoittaminen kesälomareissulle. Viimeisen silauksen kesälomalle antaa tarkoituksenmukainen viihde-elektroniikka. Tuntien lentomatka taittuu vastamelukuulokkeet korvilla leppoisasti kuin sunnuntainen paikallisjuna-ajelu Helsingistä Leppävaaraan. Loma-asunnon parvekkeella nautittu aamukahvi maistuu pehmeämmältä leppoisan musiikin säestäessä siemailua. Kunnollinen kamera matkassa on toki kaiken aa ja oo. Tässä toimituksen vinkit alkavaa kesää varten:

Vastamelukuulokkeilla loma alkaa jo lentomatkalla

Vastamelukuulokkeet ovat tämän kauden ykkösvaruste matkoille. Päässä mukavat, kestävällä akulla sekä kätevillä toiminnoilla varustetut langattomat kuulokkeet parantavat lentomatkailun mukavuutta toiseen potenssiin. Sen lisäksi että kuulokkeet ovat niin mukavat päässä, että niiden kanssa voi ottaa lentomatkan aikana kunnon tupluurit. Lisäksi kuulokkeiden äänenlaatu mairittelee vaativampaakin käyttäjää. Matkustusmukavuutta lisäävät myös kuulokkeiden kätevät ominaisuudet. Asettamalla toisen käden kuulokekotelon päälle voi helposti kommentoida matkakumppanille maisemia tai tilata virvokkeita lentohenkilökunnalta ilman, että kuulokkeita tarvitsee ottaa pois. Kuulokkeissa on myös asetukset, joilla kuulee esimerkiksi lentokenttäkuulutukset, eli boardingia odotellessa voi huoletta uppoutua musiikin pyörteisiin.

Musat mukaan rannalle – langattomat kaiuttimet tahdittavat loman

Mieluusti kätevän kokoiset, mutta kokoonsa nähden muhkeaääniset langattomat kaiuttimet ovat erinomaista matkaseuraa. Musiikista voi nauttia niin uima-altaalla kuin rannallakin, kun valitsee ämyrit, jotka ovat vedenkestävyydeltään IPX5-luokiteltuja. Pienimmät kaiuttimet kulkevat jopa taskussa mukana tai vaihtoehtoisesti pikkukaiuttimen voi kiinnittää kätevästi esimerkiksi repun hihnaan, jolloin jo kävelymatkaa rannalle voi tahdittaa omalla musiikilla.

Matkamuistot talteen kompaktilla kameralla

Matkalla noteeraa usein mielenkiintoisia asioita, joita ei kuitenkaan pääsen ihan vierestä kuvaamaan. Kunnollinen kamera kuuluukin ehdottomasti tärkeimpiin matkavarusteisiin. Lämpimät kesälomamuistot kannattaa ikuistaa huolella, jotta lomaa voi muistella vielä pitkään jälkikäteen. Matkakameran tärkein ominaisuus on, että se kulkee mukana, eikä jää hotellihuoneeseen vaivalloisen kokonsa takia. Tämän takia taskukokoinen kamera on paras valinta.

TV pelastaa sadepäivän tänäkin kesänä

Koska myös kesään kuin kesään mahtuu sadepäiviä, on kesän alla oikea hetki päivittää kodin televisio – samoin kuin vielä mahdollisesti mökiltä löytyvä 90-luvun kuvaputkilaatikko. Uusinta ja kuuminta tekniikkaa edustavat televisiot tarjoavat huippulaadukasta kuvaa ja tuoreinta ääniteknologiaa kohtuu hinnalla. Tosi hifistelijöillä kuva on luonnollisesti 4K- ja HDR-laatua.

 

Kuvassa Sonyn SRS-XB40 kaiuttimet

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.