Ympyrätalon S-market uudistuu lattiasta kattoon

Maanantaina 7. helmikuuta 2022 alkaneessa remontissa Hakaniemen Ympyrätalon S-market uudistetaan lattiasta kattoon.

Reilun kuukauden kestävässä uudistuksessa myymälän miljöö päivitetään uuteen S-market-konseptiin, kylmälaitteet vaihdetaan ympäristöystävällisempiin ja kaupan palvelutarjontaa parannetaan.

Marketpäällikkö Reija Laitisen mukaan uudistus on odotettu, ja asiakkaat ovat olleet aktiivisia kertomaan omia toiveita ja kehitysehdotuksia.

– Myymälä suljetaan yli kuukaudeksi, eli kyseessä on yksi isoimmista uudistuksista, joita S-market-ketjussa on viimeisen kahden vuoden aikana tehty. Näkyvän miljöömuutoksen ja pohjaratkaisun selkeytymisen lisäksi uusimme myymälän kylmälaitteet. Jatkossa elintarvikkeet viilenevät entistä ympäristöystävällisemmin, ja laitteiden tuottama hukkalämpö saadaan hyötykäyttöön, Reija Laitinen kertoo tiedotteessa.

Uudistus tuo S-market Ympyrätaloon myös uusia palveluita.

Asiakkaiden palautteiden pohjalta Ympyrätalon tarjontaan tuodaan muun muassa uusi sushi-piste, joka toteutetaan yhteistyössä Itsudemon kanssa. Uusien palveluiden ja myymälämiljöön lisäksi myös valikoimatyötä jatketaan yhdessä asiakkaiden kanssa.

– Itäisessä kantakaupungissa korostuva vegaanisten tuotteiden kysyntä näkyy myös meillä. Asiakkaat toivovat paljon uutuustuotteita, ja toki myös ihan peruselintarvikkeita. Valikoiman kehittäminen on jatkuvaa työtä, ja siinä dialogi asiakkaiden kanssa on todella antoisaa, Laitinen summaa.

S-marketin vieressä Ympyrätalossa sijaitseva Alkon myymälä on myös suljettuna ja remontissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.