Verkkosaaren tilapäiset liikennejärjestelyt jatkuvat

Kartta heinäkuussa 2020 voimaan tulleista liikennejärjestelyistä, jotka jatkuvat edelleen.

Verkkosaaren pohjoisosan esirakentaminen etenee Kalasataman pohjoisosassa. Alueen liikennejärjestelyt muuttuivat heinäkuussa 2020. Tilapäiset liikennejärjestelyt jatkuvat 28. helmikuuta 2021 saakka.

Helsingin kaupungin tiedotteen mukaan Kyläsaarenkadulle voi ajaa Hermannin rantatieltä vain Kyläsaarenkadun risteyksen kautta. Rakentaminen vaikuttaa myös kävelyn ja pyöräilyn reitteihin helmikuun loppuun asti.

Verkkosaaressa on käynnissä vuosia kestävä rakennusurakka, joka sisältää esirakentamisen lisäksi katujen, kunnallistekniikan ja rantamuurin rakentamista sekä merialueen ruoppausta. Urakan yhteydessä kunnostetaan myös pilaantunutta maata. Kunnostamisesta voi aiheutua paikallisia hajuhaittoja kaivutyön yhteydessä.

Kävelyn ja pyöräilyn kiertoreitti kulkee Hermannin rantatien länsipuolella Verkkosaarenkadun ja Vanhan Talvitien välillä, tiedotti Helsingin kaupunki joulukuussa 2020.

Kävellen ja pyöräillen pääsee Agroksenkujaa pitkin Kyläsaarenkadulle. Osa suojateistä on suljettu, ja kävely- ja pyörätie on käytössä vain toisella puolella katua.

Verkkosaaren pohjoisosan esirakentaminen vaikuttaa myös alueen moottoriajoneuvoliikenteeseen. Hermannin rantatien ja Agroksenkujan risteys suljettiin liikenteeltä heinäkuussa. Ajoneuvoliikenne on ohjattu Kyläsaarenkadulle Hermannin rantatien ja Kyläsaarenkadun risteyksen kautta.

Ensimmäisten asuintalojen rakentaminen Verkkosaaren pohjoisosassa käynnistyy arviolta vuoden 2022 lopussa tai vuoden 2023 alussa.

Kuva: Kartta heinäkuussa 2020 voimaan tulleista liikennejärjestelyistä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.