Uusiutuvassa Kaivopihassa haetaan ratkaisuja 2020-luvun asiointiin kantakupungissa

Keskustan solmupisteessä sijaitseva Kaivopiha yhdistää Aleksanterinkadun, Mannerheimintien ja Rautatieaseman. Kaivopihalla sijaitsevat liiketilat kokevat historiallisen muutoksen, kun Vanhan ylioppilastalon alapuolella olevat tilat uudistetaan täysin. Muutostyön yhteydessä käynnistyivät myös pohdinnat siitä, mitä asiointi kantakaupungissa 2020-luvulla tarkoittaa.

”Kaivopihassa yhdistyvät kivijalan ja kauppakeskuksen parhaat puolet. Meidän tiloistamme löytyy monipuolinen joukko toimijoita, jotka tarjoavat helsinkiläisille kaikkea kiviuunissa paistetuista pizzoista laadukkaisiin kokoustiloihin ja ekologisiin kodintuotteisiin ”, kommentoi Ylvan kiinteistöjohtaja Ville Vaarala.

Kaivopihan uusia vuokralaisia ovat muun muassa Fat Lizard, Helsinger -Business House, The Grind Coffee and Wine, Ugly Bao sekä Meli Bakery.

Tilojen uusimisen yhteydessä uudistetaan myös kaikki logot ja opasteet, jotta Kaivopihalla asiointi olisi jatkossa entistä sujuvampaa. Uuden brändistrategian, visuaalisen ilmeen ja verkkosivut on suunnitellut designtoimisto Kuudes.

”Kaivopihan ilmettä on uusittu ennenkin vuosien saatossa, viimeisin versio tehtiin vuonna 2014. Tällä kertaa kokonaisvaltaisesti uudistunut konsepti kaipasi tuekseen isomman muutoksen. Halusimme, että uusi ilme viestisi vahvemmin siitä, mitä me Ylvassa haluamme Helsingin ydinkeskustassa nähdä: helsinkiläisiä liikkeitä, hyvää tekevien valintojen mahdollistamista, kävelykeskustaa joka on avoin kaikille”, kommentoi Ylvan viestintä- ja markkinointijohtaja Jannica Aalto.

Uusi Kaivopiha avaa ovensa joulukuussa 2020, kun kulkuyhteys Kaivopihalta Aleksanterinkadulle avautuu. Ensimmäiset uudet liiketilat valmistuivat jo kesäkuussa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.