Uusi kauppias vie Teboil Kaupintietä isoin harppauksin eteenpäin

Yksi muutoksista on kahvinurkkaus, joka on kokonaisuudessaan rakennettu uusiksi.

Teboil Kaupintie on muutama kuukausi sitten saanut uuden kauppiaan, Alin. Useita muutoksia on jo nähtävillä, mutta tämä on vasta todellinen pintaraapaisu siihen, mitä tavoitteita Alilla Teboilin suhteen on.

– Panostamme siihen, että asemalla on aina jotain uutta meneillään, kauppias kertoo.

Ali on muun muassa vaihtanut kalusteet, hankkinut uudet kahvikoneistot ja rakentanut kahvinurkkauksen kokonaisuudessaan uusiksi. Tämän lisäksi Teboililta on paljon uusia yhteistyökumppaneita, joiden avulla asiakkaat voidaan pitää entistäkin tyytyväisempinä. Näitä yhteistyökumppaneita ovat muun muassa pakuovelle.com sekä pesurivuokraus.fi.

– Asiakas voi noutaa ja palauttaa netistä vuokraamansa pakun meidän Teboilille. Tankkaus onnistuu helposti ja koska olemme niin hyvien liikenneyhteyksien varrella ja meiltä löytyy paljon parkkipaikkoja, niin tämä on tehty asiakkaille mahdollisimman helpoksi, Ali kuvailee.

Teboililta voi myös noutaa ja palauttaa netistä vuokratun tekstiilipesurin, jos esimerkiksi kodin sohvat, matot ja patjat kaipaavat puhdistusta.

”Puhtaus on meillä lähtökohtana”

Kauppias kertoo myös, että he valmistavat sämpylät ja munkit itse. Tuoreus on siis taattu. Lounastarjoiluja halutaan myös monipuolistaa entisestään.

Herkullisten tarjoilujen lisäksi Ali panostaa myös huoltoaseman siisteyteen. Puhtaushan on puoli ruokaa, kuten tapana on ollut sanoa.

– Puhtaus on meillä lähtökohtana. Siihen on panostettu esimerkiksi siten, että meillä on järjestetty erikseen siivousvuorot, mies summaa. 

”Olisi hienoa nähdä nuoret viettämässä täällä iltaa”

Muutosten myötä Ali toivoo, että asiakaskunta laajenisi.

– Olisi mukavaa, jos pariskunnat tulisivat tänne nauttimaan kahvista, tai työssäkäyvät kävisivät täällä lounaalla. Olisi hienoa nähdä myös nuoret viettämässä täällä iltaa esimerkiksi televisiota katsoen, Ali kertoo.

Omistaja myös korostaa, että hän haluaa kuulla asiakkailta toiveita toiminnan suhteen. Alilla on tavoitteena rakentaa Teboilin pihalle lasitettu ja lämmitetty ulkoterassi, joten toiveet saavat takuulla olla niin pieniä kuin isojakin.

– Haluan rakentaa täysin uutta mallia, idearikas Ali summaa.

Kauppiaalla on myös ajatuksena muun muassa pidentää aukioloaikoja sekä aloittaa kotiinkuljetus. Alin uudistusajatukset eivät kuitenkaan lopu tähän. Hänellä on nimittäin myös tavoitteena järjestää jääkiekon MM-kisojen ajaksi Teboil Kaupintielle pieni anniskelualue.

Uudistuksia tulee tiuhaan, joten pysyäkseen näistä kärryillä, kannattaa käydä itse paikan päällä tutustumassa.

– Oikein lämpimästi tervetuloa, Ali toivottaa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.