Toriterassi avattiin Hietalahdessa – kirpputori teki paluun

Toriterassien kesä 2022 on alkanut. Kuva: Camilla Bloom / Kaupunkitilat.

Hietalahden toria elävöitetään tänä kesänä uutuudella toriterassilla sekä legendaarisella kirpputorilla, joka on tehnyt paluun viikonloppuihin.

Hietalahden toriterassi avautui 4. kesäkuuta.

– Hyvää ruokaa ja juomaa, ihania vintagelöytöjä ja vaikkapa jazzia. Juuri tällaisella sisällöllä esimerkiksi monet Lontoon torit ovat nousseet maailmanlaajuisiksi ilmiöiksi ja niillä viihtyvät sekä paikalliset että matkailijat, kertoo toriterassitoimintaa Helsingissä organisoivan Helsingin Kaupunkitilat Oy:n toimitusjohtaja Peggy Bauer.

Hietalahden toriterassin kesän ruoka- ja juomatarjonnasta vastaavat Hietalahden kauppahallin ravintoloitsijat.

Kaikista hallin yhdeksästä ravintolasta voi hakea ruokia ja juomia ulos yhteisterassilla nautittavaksi.

– Hietalahden kauppahallin ravintolakokonaisuus on kaupunkimme salainen helmi, jonka on aika päästä nyt loistamaan, jatkaa Peggy Bauer.

Myös legendaarinen Hietsun kirppis jatkaa muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen toimintaansa Hietalahden torilla – tosin hieman uudistetussa muodossa.

Kirpputori järjestetään osana terassikokonaisuutta aina viikonloppuisin.

Kirpputoritoiminnan pyörittämisestä ja paikkojen varaamisesta vastaa Hietalahden torin kupeessa toimiva OPSHOP HELSINKI -itsepalvelukirppis. Myyntipaikkoja torille tulee noin 50 ja ne on tarkoitettu yksityisille kotitalouksille omien käytettyjen tavaroiden myyntiin.

Hietalahden torin lisäksi myös Töölöntori ja Mantan aukio Kauppatorin vieressä saavat tänä kesänä omat yritysvetoiset toriterassinsa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.