Prisman noutopisteisiin lisää lokeroita Töölössä ja Sörnäisissä

Helsingin kantakaupungissa ei ole nykyisin Prisman tavarataloja. Töölössä ja Sörnäisissä on kuitenkin noutopisteet, joihin voi tilata Prisman tuotteita lisämaksua vastaan.

Noutopisteet on perustettu ABC-huoltoasemien yhteyteen Mannerheimintielle ja Sörnäisten rantatielle viime syyskuussa.

-Noutopisteet ovat uudenlainen kokeilu, jolla testaamme, onko tällaiselle palvelulle kysyntää. Ensimmäisten viikkojen kokemukset ovat olleet hyvät, kertoo toimialajohtaja Lassi Juntunen Hok-Elannosta.

-Ainakin näin alkuvaiheessa kysyntää on ollut ja näiden kahden noutopisteen kapasiteettia kasvatetaan. Lokeroita tulee niihin lisää ja toimitusaikaikkunoita lisätään, Lassi Juntunen sanoo.

Tuotteet noutopisteeseen tilataan verkkokaupasta ja tilaukset kerätään Kannelmäen kauppakeskus Kaaren Prismasta. Ostokset toimitetaan tilaajalle valmiiksi noutopisteeseen, jonne tilaaja pääsee sisään tekstiviestikoodilla.

Kantakaupunkiin on kuitenkin tulossa iso Prisman tavaratalo ensi vuonna. Pasilan Mall of Tripla-kauppakeskuksessa aukeaa Prisma samaan aikaan koko kauppakeskuksen kanssa syksyllä 2019.

-Näiden kahden noutopisteen jatko ei ole sidoksissa Triplan Prismaan, vaan niitä kehitetään asiakkaiden kysynnän ja asiakaspalautteiden perusteella, Juntunen kommentoi.

Jani Jakonen