Pasilalainen kierrätysmyymälä osallistui Tervetuloa meille -viikkoon

Live-säätiön Goodwill Pasila -kierrätysmyymälä oli mukana Suomalaisen Työn Liiton järjestämässä valtakunnallisessa Tervetuloa meille -tempauksessa, joka järjestettiin 3.-9.10.2022.

Tervetuloa meille -viikon tavoitteena oli avata ovet yrityksiin sekä yhteisöihin ja kertoa suomalaisesta monipuolisesta osaamisesta.

– Suomalaisen Työn Liiton kampanjaviikko oli mukava toteutettava ja koko henkilöstömme oli mukana rakentamassa teemaviikkoa, koska oletuksenamme oli, että tempaus tuo uusia asiakkaita myymäläämme, kertoo Goodwill Pasilan palvelupäällikkö Katariina Melvas.

– Kampanjaviikon innoittamina suunnittelemmekin jo seuraavia tapahtumia: Goodwill Pasila viettää 1-vuotissynttäreitä perjantaina 28.10 ja tuolloin yllätämme asiakkaamme seuraavalla alekamppiksella. Suunnitelmat sen toteuttamiseksi on vielä työn alla, mutta ideamylly on jo käynnissä. Samalla viikolla Messukeskuksessa järjestetään Kirjamessut, jotka saivat jo vuosi sitten kirjoista kiinnostuneet asiakkaat poikkeamaan meille Goodwilliin ja sen kunniaksi pyrimme täyttämään kirjaosastomme kiinnostavilla kirjoilla.

Kuortaneenkadulla toimiva kierrätysmyymälä Goodwill Pasila tarjoaa paikallisille työnhakijoille kuntouttavaa työtoimintaa ja palkkatukityötä sekä työssäoppimispaikkoja aidoissa työympäristöissä.

Tavoitteena on, että työelämään valmentautuja kasvattaa työ- ja yksilövalmentajien tuella osaamistaan ja valmiuksiaan avoimille työmarkkinoille siirtymistä varten.

Myymälässä työskentelee tällä hetkellä noin 26 työntekijää yksilöllisillä, räätälöidyillä määräaikaisilla sopimuksilla ja kolme vakituista työntekijää.

– Goodwill Pasila on Live-säätiön yksi työelämäympäristö ja meidän missionamme on löytää yksilöllisiä ratkaisuja kuntouttavan työtoiminnan ja kuntakokeilun asiakkaille, pitkäaikaistyöttömille sekä maahanmuuttajille. Pyrimme palvelemaan ensisijaisesti kuntoutujia, joille työelämään palaaminen tai siirtyminen vaatii räätälöityä palvelua, mutta olemme toimintamme aikana pystyneet tarjoamaan lisäksi muutamia työkokeilupaikkoja niitä tarvitseville, kertoo Katariina Melvas.

– Lisäksi tarjoamme opiskelijoille harjoittelu- sekä näyttöpaikkoja aidoissa työelämäympäristöissä. Moninainen työyhteisömme on toiminut turvallisena ja kiusaamisvapaana työpaikkana yhteiskuntamme haavoittuvimmille ja samalla näkymättömimmille jäsenille. Me haluamme olla luomassa työpaikkoja ja uusia urapolkuja täsmäosaajille.

Kierrätysmyymälään lahjoitetun tavaran myynnistä saatu tuotto käytetään paikallisen työllistämistoiminnan sekä erilaisten valmennus- ja koulutusohjelmien ylläpitämiseen sekä kehittämiseen.

Live-säätiö vastaa pääkaupunkiseudun Goodwill-lahjoituspisteistä ja kierrätysmyymälästä.

Live-säätiö (ent. Invalidisäätiö) työskentelee sen hyväksi, että mahdollisimman moni pystyy toimimaan suomalaisen yhteiskunnan täysipainoisena jäsenenä. Live tarjoaa yksilöasiakkailleen ammatillista erityisopetusta, neurologista kuntoutusta, ammatillisen koulutuksen ja kuntoutuksen sekä työllistymisen valmennus- ja asiantuntijapalveluita.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.