PasilaHUB käynnistyy Pasilan kehittämiseksi

Pasila on kehittymässä uusien liikennehankkeiden ja huomattavan lisärakentamisen ansiosta entistä merkittävämmäksi ja elinvoimaisemmaksi keskukseksi Helsingissä.

Alueen toimijat ovat käynnistäneet yhteisen PasilaHUB-hankkeen, jonka tavoitteena on kehittää Pasilaa uudenlaiseksi elämys- ja ostosalueeksi palvelemaan alueen asukkaita, kuluttajia ja yrityksiä.

Kaupan alan murros ja kuluttajakäyttäytymisen muutokset ovat nostaneet esille kuluttajaliiketoiminnan kehittämisen tarpeen. Kaupunkien keskustat kuihtuvat ja verkkokauppa valtaa alaa. Tarve löytää uudenlaisia ratkaisuja on ilmeinen, kerrotaan Haaga-Helia ammattikorkeakoulun tiedotteessa.

PasilaHUB on kolmivuotinen hanke, jossa kehitetään ja kokeillaan uusia kaupan- ja tapahtuma-alan konsepteja. Teemakohtaisten ja avointen innovaatiotyöpajojen avulla valitaan konseptit, joiden toimivuutta alueen toimijat testaavat käytännössä. Työpajojen pääteemoiksi on valittu kuluttajakäyttäytymisen muutos, kuluttajateknologiat sekä nuoret kuluttajina.

Hankkeen ovat ideoineet Haaga-Helian asiantuntijat Tuija Toivola, Sirpa Lassila ja Vesa Heikkinen, jotka uskovat uusien innovaatioiden vaikuttavan myönteisesti Triplaan ja Pasilan alueeseen elämys- ja tapahtumakeskuksena sekä Pasilan startup- ja opiskelijayrittäjyyteen.

PasilaHUB-hanketta rahoittaa Helsingin kaupungin innovaatiorahasto sekä Helsingin seudun kauppakamari.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.