Palkittu naiskuoro esiintyy Punavuoressa

Naiskuoro Pihlaja

Naiskuoro Pihlaja esiintyy maksuttomassa konsertissa Agricolan kirkossa Punavuoressa 6. huhtikuuta.

Naiskuoro Pihlaja on ollut vuoden verran suomalaisen kuorokentän eturivissä, koska se sai Naiskuoroliiton Vuoden kuoro 2022 -tunnustuksen.

Merkkivuosi huipentuu huhtikuun alun Agricolan kirkossa pidettävässä juhlakonsertissa, jossa paljastetaan myös Naiskuoroliiton Vuoden Kuoro 2023.

– Konsertissa Pihlaja esittää kattavan poikkileikkauksen ohjelmistostaan. Mukana on useita kuorolle sävellettyjä ja sovitettuja suomalaisia ja kansainvälisiä kuoroteoksia, rakastettuja klassikoita ja runsaasti modernia suomalaista naiskuoromusiikkia.

Naiskuoroliitto piti kuoron toimintaa monipuolisena ja aktiivisena, hyvin suunniteltuna, pitkäjänteisenä ja päämäärätietoisena.

– Kehityskaari on nähtävissä ja kuultavissa. Kuoro näyttäytyy ulospäin vahvasti yhteisöllisyyttä korostavana, unohtamatta yksittäisen laulajan roolia kuoron dynamiikassa, sekä positiivisena ja innokkaana, liiton arviossa kuvattiin.

Viime vuosina kuoron koko on kasvanut, ja kuoro on myös tehnyt musiikkivideoita kappaleista Purrelle tuulta, Täydellinen päivä ja Varpunen jouluaamuna.

Naiskuoro Pihlajan konsertti on lauantaina 6. 4. kello 18, vapaa pääsy, ohjelma ovelta 20 euroa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.