Malmin Seudun omakotiyhdistyksen kuulumisia

Iloisina ja onnellisina me Malmin Seudun omakotiyhdistyksen hallituksessa huomasimme, että lehtenne kaipasi juttuvinkkejä. Siitä saimme idean, että voisimme kertoa kaikille alueemme ihmisille jotain toiminnastamme, sillä tuntuu siltä, että tuskin kaikki yli 300 jäsentämmekään tietää, mitä teemme ja mitä hyötyä on kuulua yhdistykseemme.

Paikalliset yhdistykset ympäri Suomea kuuluvat Omakotiliittoon ja niin muodoin saamme nauttia kaikista mahdollisista eduista, joita Omakotiliitto on eri firmoilta hankkinut. Mskoy:lla on vuosittainen jäsenmaksu, tällä hetkellä 23 eur/kk. Uudet jäsenet saavat loppuvuoden ilmaiseksi. Etuihin kuuluu Omakotilehti, jossa on tärkeää tietoa jäsenistölle. Muuten; liittymiskaavakkeessa ja Omakotiliiton nettisivuillla olevassa liittymiskaavakkeessa kysytään: asutko omakotitalossa, paritalossa, rivitalossa, kerrostalossa?

Me Malmin yhdistyksessä olemme käyneet mm. Kotkassa katsomassa teatteriesityksen: Ylpeys ja ennakkoluulo. Kävimme Fiskarsilla joulumarkkinoilla ja nyt 15.12. lähdemme Lohjalle entisajan joulumarkkinoille.

Tämän hetkinen asiamme on saada Malmin Seudun alueella mahdollisimman kattavat kierrätyspisteet. Omakotiliiton jäseninä voimme vaikuttaa sitä kautta moniin asumiseen ja ympäristöön liittyviin asioihin. Jos mitenkään on mahdollista, kutsuisimme kaikki lähiömme asioista kiinnostuneet uudet, siis tulevat ja vanhat jäsenet Malmin toimintakeskukseen 27. marraskuuta kello 17.30 Malmin Seudun omakotiyhdistyksen syyskokoukseen. Siellä voisimme tutustua ja vastata kysymyksiin.

Tapaamisiin, Seija-Liisa Kyrönseppä

Malmin Seudun omakotiyhdistys