Luksusmatkailijoita houkutellaan kohta Kruununhakaan

The Hotel Maria Suite. Kuva: Samla Capital

Mariankadulla avataan joulukuussa 2023 vanhoihin rakennuksiin saneerattu The Hotel Maria, joka profiloituu luksustason hotelliksi.

Kruununhaan Mariankadulle valmistuvan uuden hotellin vaatimasta investoinnista vastaa Samla Capitalin hallinnoima Samla Hotels -rahasto (SC Hotels I Ky).

Sijoitusyhtiö tiedottaa, että sen teettämän selvityksen mukaan Helsingissä on tilausta kansainvälisen luksuksen kriteerit täyttävälle hotellille.

– The Hotel Marian suurin asiakasryhmä löytyy ulkomaisten luksusmatkailijoiden keskuudesta, joita Suomi kohteena houkuttaa. Luksusmatkailu on maailmalla vahvassa kasvussa ja sen myötä myös Suomessa ja Helsingissä on kysyntää tähän tarpeeseen vastaavalle hotellille.

Uuteen hotelliin tulee jopa 40 sviittiä.

Hotellin sisustustyyliä kuvataan tiedotteessa hienostuneen ylelliseksi. Hotellin kalusteet, valaisimet sekä sisustuksen yksityiskohdat tulevat luksushuonekaluihin erikoistuneelta amerikkalaiselta Restoration Hardwarelta.

Mariankadun uusi hotelli levittäytyy peräti neljään eri rakennukseen. Kokonaisuutena The Hotel Maria koostuu vuosina 1885-1930 rakennetuista rakennuksista, jotka on alun perin suunnitellut arkkitehti Evert E. Lagerspetz.

Hotellin koko on kaikkiaan 14 200 neliömetriä. Huoneiden ja sviittien lisäksi hotelliin kuuluu kaksi ravintolaa sekä kaksi baaria, erillinen Spa & Wellness -osasto, kuntosali, juhlatilat, ulkotilat terasseineen sekä kappeli ja kauppa.

The Hotel Maria SPA Atrium. Kuva: Puroplan & Jaakko Puro Oy

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.