Lisää omistusasuntoja rakenteille Pasilan Postipuistoon

Firan Postipuistoon rakentaman korttelin havainnekuva.

Rakennusalan palveluyhtiö Fira on aloittanut kahden uuden asuintalon asuntojen myynnin ja rakennustyöt uudella Postipuiston asuinalueella Pohjois-Pasilassa.

Postipuiston Hehku -kokonaisuuteen kuuluu kaksi taloyhtiötä: Asunto Oy Helsingin Eloisa ja Asunto Oy Helsingin Idylli. Niiden myötä Postipuistoon nousee 85 uutta kotia tammikuuhun 2024 mennessä.

Helsingin Eloisan rakennustyöt käynnistettiin kesällä ja Helsingin Idyllin rakentaminen aloitetaan lähikuukausina.

Helsingin Eloisaan rakentuu 59 asuntoa kuuteen kerrokseen. Helsingin Idyllissä on 26 asuntoa viidessä kerroksessa. Yhtiöille tulee asukaskäyttöön yhteinen kerhotila, jossa onnistuvat niin etätyöt kuin kokoontumisetkin. Molemmille taloyhtiöille on varattu erikseen myytäviä autopaikkoja viereisestä pysäköintitalosta.

Yhtiöt rakentuvat samaan Postipuiston keskuskortteliin, johon on jo ennestään valmistunut kolme Firan rakentamaa taloyhtiötä.

Helsingin Idylli ja Helsingin Eloisa täydentävät keskuskorttelin ensimmäisen vaiheen lopulliseen muotoonsa ja ne muodostavat ison sisäpihakokonaisuuden yhdessä naapuriyhtiöiden kanssa. Korttelin metsäisen sisäpihan inspiraatio on saatu läheisen Keskuspuiston havupuista ja avokallioista.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.