Kumpulan maauimala keräsi yli 110 000 kävijää

110

Kumpulan maauimalassa kirjattiin 111 500 käyntikertaa kesäkaudella 2021. Kaupungin mukaan se on selvästi enemmän kuin edelliskesänä 2020.

Helsingin kaupungin ulkoliikuntapaikoissa, maauimaloissa ja uimarannoilla oli muutenkin erittäin vilkasta kuluneena kesänä.

Helsingin ylläpitämien ulkoliikuntapaikkojen, maauimaloiden ja uimarantojen palvelusta nautti viime kesänä ennätysmäärä väkeä. Kaupungin 26 uimarannalla kävi ennätykselliset yli miljoona henkilöä, Helsingin kaupunki tiedotti.

Uimastadionilla Taka-Töölössä oli 193 800 käyntiä.

– Turvallisuuden näkökulmasta kesä uimarannoilla oli menestys. Suurista kävijämääristä huolimatta kaupungin ylläpitämissä uintikohteissa ei sattunut kesäkauden aikana yhtään hukkumistapausta, kerrottiin kaupungin tiedotteessa.

Kaupungin mukaan kasvaviin asiakasmääriin osattiin varautua etukäteen muun muassa voimassa olleiden koronarajoitusten takia. Suuria asiakasmääriä silmällä pitäen uusittiin viime ja toissa kesänä etenkin uimarantojen kylttejä kuten äkkisyvän varoitusmerkkejä sekä syvyyskarttoja. Myös turvallista rantakäyttäytymistä koskevaa viestintää lisättiin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.