Känkkäränkkä juonii Kivinokassa

Alatalon Mikko (kuvassa keskellä) vieraili kesäkuussa Känkkäränkkä-musikaalin vieraana Kivinokassa.

Kivinokan kesäteatteri tekee tänäkin vuonna työtä kunnianhimoisesti. Kesäkuu käynnistyi Känkkäränkkä-musikaalilla, kesäkuun lopussa ja koko loppukesän ajan esitetään Minna Kivelän tähdittämää Viekää tuhkakin pesästä komediaa ja elokuussa päästään nauttimaan Oskari Katajiston tähdittämästä Linjat kuumina farssista.

Tämä kesäkausi on alkanut Kivinokassa vauhdikkaissa tunnelmissa. Kesäkuun 11. päivä ensiesityksensä sai Panu Raipian käsikirjoittama ja Mikko Alatalon ja Harri Rinteen musiikein maustettu koko perheen Känkkäränkkä-musikaali. Vaikka Känkkäränkän ensitahdeista on kulunut jo neljä vuosikymmentä, se edelleenkin jaksaa innostaa niin vanhempia kuin perheen pienimpiäkin.

Myös toinen laulujen kirjoittajista, Mikko Alatalo on tyytyväinen – vierailihan hän teatterilla kesäkuun alussa. Alatalo pitää hyvin tärkeänä sitä, että lastenkulttuuria edistetään kesäteattereissa.

Myös ohjaaja Kari Kinnaslampi on syystäkin tyytyväinen:
– Ihmiset ovat ilahduttavan hyvin löytäneet tiensä tänne Kivinokkaan, hän sanoo.
Kesäkuun lopulla aloittaa Viekää tuhkakin pesästä komedia, jonka pääosassa nähdään Minna Kivelä. Elokuun alussa esitetään 10 kertaa viime vuodelta tuttua Oskari Katajiston tähdittämää Linjat kuumina farssua.


– – –


Kivinokan kesäteatteri sijaitsee Herttoniemessä, osoitteessa Kipparlahdensilmukka 5. Paikalle pääsee niin bussilla, autolla kuin pyörällä tai kävellenkin. Kesäteatteri on järjestänyt myös yleisökuljetuksen suoraan teatterille ja takaisin Herttonimen K-Supermarket Hertan edestä. Kivinokan kesäteatteri tekee yhteistyötä mm. Kuuloliiton kanssa ja teatterilla on käytössään kuulovammaisten kuulemista edistävä induktiosilmukka. Kivinokan kesäteatteri on esteetön.

Lisätietoja osoitteesta www.kivinokankesateatteri.fi. Ryhmälipputilaukset näytöksiin osoitteesta kivinokankesateatteri@gmail.com tai numerosta 0449708069.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.