Kallio-liike järjestää tukikonsertin paperittomille 19.1. – esiintyjinä Matti Johannes Koivu sekä Laura Moisio

TUKEUDU KALLIOON -­VARAINKERUUKONSERTTI 19.1.2017 klo 19:00 DIAKONISSALAITOKSEN KIRKOSSA

Jo kolmannessa Tukeudu Kallioon -­konsertissa on jälleen luvassa korvia ja sielua hivelevää musiikkia ja lämmintä tunnelmaa paremman maailman puolesta. Vapaaehtoisvoimin järjestetyn konsertin tuotot menevät paperittomien hyväksi tehtävään työhön Helsingin Diakonissalaitoksella. Konsertin musiikkielämyksen tarjoilevat huippuartistit Matti Johannes Koivu ja Laura Moisio.

Folk­ ja beatsävyjä musiikissaan luotaava laulajalauluntekijä Matti Johannes Koivu on julkaissut jo viisi soololevyä. Intensiivisen taidokkaista livekeikoista tunnettu Koivu muistetaan myös Ultramariini­yhtyeen riveistä. Kriitiikkojen ylistämän ja yleisön hurmanneen Laura Moision musiikki on samalla pientä että suurta. Folkia, bluesia ja suomi­iskelmääkin sekoittaen Moisio luo aineksista oman, ainutlaatuisen ja koskettavan musiikkimaailman.

”Mielestäni tämä konsertti on juuri oman ja Kallio­liikkeen näköistä toimintaa, pientä ja paikallista, mutta maailmoja syleilevää”, kertoo myös kahta aikaisempaa Tukeudu Kallioon -konserttia järjestämässä ollut Kallio­liikkeen aktiivi Niina Lyijynen ja jatkaa: ”Olen ylpeä voidessani olla tukemassa Diakonissalaitoksen ihmiskasvoista työtä sen eteen, että Kalliossa on paikka kaikille. Yhtään ei haittaa se, että samalla pääsee nauttimaan timanttisen kovasta musasta ja tarjoamaan saman mahdollisuuden myös muille kaupunkilaisille.”

Konserttisarjan ensimmäinen tapahtuma järjestettiin vuonna 2012 nimellä Kallio Block Party goes Kirkko, jolloin maailmaa paremmaksi lauloivat Tuomo ja Miss Saana. Tuolloin konsertin tuotot ohjattiin paperittomien kanssa toimivalle vapaaehtoisten terveydenalan ammattilaisten ylläpitämälle Global Health Clinicille. Vuonna 2016 konsertilla kerättiin varoja alaikäisten turvapaikanhakijoiden kanssa tehtävään työhön ja esiintyjinä säkenöivät Ville Leinonen ja Viitasen Piia.

TUKEUDU KALLIOON -­varainkeruukonsertti
19.1.2017 klo 19:00
Diakonissalaitoksen kirkko (Alppikatu 2, 00530 Helsinki)

Käsiohjelma 20 €
Ennakkomyynti
RUPLA KALLIO, Helsinginkatu 16
RUPLA PUNAVUORI, Iso Roobertinkatu 32

Käsiohjelman ostamalla varmistat sisäänpääsyn, kaikki tuotto lyhentämättömänä Diakonissalaitoksen toimintaan paperittomien hyväksi.

Kuvassa Laura Moisio. Kuvaaja Annukka Pakarinen

Mikä on Kallioliike?

Kallio­liike on ilman muodollista organisaatiota toimiva, puoluepoliittisesti sitoutumaton yhteisö. Kallio­liike toimii vapaaehtoisuuden periaatteella ja on avoin kaikille Kalliossa ja sen liepeillä asuville, työskenteleville ja oleileville.

Mikä on Diakonissalaitos?

Helsingin Diakonissalaitos on yleishyödyllinen säätiö. Se muodostaa tytäryhtiöineen yhteiskunnallisen konsernin, joka tuottaa monipuolisia sosiaali­, terveys­, ja koulutusalan palveluja. Helsingin Diakonissalaitos on vaikeiden yhteiskunnallisten ongelmien asiantuntija ja alan suunnannäyttäjä, jolla on vahva sosiaalinen omatunto.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.