Studio Kaivopuisto on viihtyisä hyvinvointitila – keskiössä kehon ja mielen yhteistyö

Studio Kaivopuisto on vuoden 2017 alussa avattu viihtyisä hyvinvointitila, joka keskittyy suomalaisen Marja Putkiston kehittämän Method Putkisto -kehonhallinnan ja – huollon ohjaukseen. Metodin keskiössä on dynaaminen syvävenyttely ja sen tavoitteena on tasapainoinen, hyvinvoiva ja hyvin liikkuva keho läpi koko elämän. Harjoittelussa korostuu kehon ja mielen yhteistyö ja säännöllinen harjoittelu muokkaa myös tehokkaasti vartalon muotoa ja linjausta.

Harjoitusmenetelmä sopii hyvin kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille, kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille henkilöille sukupuolesta riippumatta. Erityisen hyvin se sopii niille, jotka istuvat päivät pitkät tietokoneen ääressä, mutta yhtä lailla myös paljon liikkuville ja kuntoileville, sillä kehonhuolto ehkäisee myös harjoitteluvammoja.

Method Putkisto pidentää tehokkaasti lyhyitä, kireitä lihaksia ja se notkistaa kehoa sekä kohottaa ryhtiä, jolloin liikkuminen helpottuu. Menetelmä vahvistaa myös tehokkaasti keskivartalon tärkeitä tukilihaksia sekä tehostaa hengitystä. Lisäksi menetelmä parantaa motorisia taitoja sekä tasapainoa, joten se sopii erinomaisesti myös vanhemmalle ja ikääntyvälle väestölle.

Irtaudu arjesta ja keskity itseesi

Studio Kaivopuisto on viihtyisä, rauhallinen ja levollinen tila, joka sijaitsee keskellä kauneinta Kaivopuistoa aivan Mannerheim-museon vieressä. Studiolla on helppo irtautua hetkeksi arjesta ja keskittyä vain omaan itseensä ja omaan hyvinvointiin.

Ohjaajina toimivat lisensoidut Method Putkisto -ohjaajat Elina Ylppö ja Leena Cantell.

Studio Kaivopuisto on lähialueen ainoa Method Putkisto -kehonhallintaan ja -huoltoon keskittynyt taho. Metodissa edetään kunkin oman kehon ehdoilla kohti kunkin yksilöllistä ihannetta, joten se sopii erinomaisesti kaikille. Lisäksi metodi tarjoaa myös tehokkaat työkalut itsenäiseen kehonhuoltoon ja harjoitteluun kunkin omassa arjessa.

Pienet ryhmäkoot takaavat miellyttävän harjoittelukokemuksen sekä yksilöllisen ohjauksen.

Molemmat ohjaajat asuvat Kaivopuisto-Ullanlinna -alueella. Ohjaajat kertovat alueen olevan heille rakas.

– Olemme onnellisia siitä, että voimme toimia omalla alueellamme ja omalta osaltamme tuoda hyvinvointia lähialueiden asukkaiden ulottuville – kaikille iästä ja kunnosta riippumatta, Elina ja Leena kertovat.

Studio Kaivopuistossa on tarjolla sekä aamupäivä – että iltatunteja ja aloitustuntien kautta voi aloittaa säännöllisen harjoittelun milloin vain. Aloitustunteja pidetään maanatai-iltaisin klo 17-18.30 ja tarvittaessa voidaan sopi myös yksityinen aika. Aloitustunnin hinta on 30 euroa ja loppuvuoden ajan hyvitämme sen 10 kerran sarjakortin tai kausikortin ostajalle. Eläkeläset ja opiskelijat saavat 10 %:n alennuksen hinnoista.

Iltatunteja on tarjolla muun muassa tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 17.30 alkaen ja aamupäivisin ti/to klo 10 ja ke klo 10.30. Aikataulu sekä hinnasto löytyvät Facebook-sivultamme.

Tulevaisuudessa järjestämme studiollamme myös erilaisia hyvinvointiin ja kauneuteen liittyviä luentoja ja tapahtumia.

Tunneille voi ilmoittautua sähköpostitse, puhelimitse/tekstiviestillä tai Facebook-sivumme kautta.

 

Yhteystiedot:

Studio Kaivopuisto

Kalliolinnantie 10 B

00140 Helsinki

Method Putkisto -ohjaajat:

Elina Ylppö, 040 554 5552 ja elina.ylppo@gmail.com

Leena Cantell, 040 762 6692 ja leena.cantell@gmail.com

Studio Kaivopuisto -Facebook-sivu

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.