Kahvin aromeja kahvinmaistelutyöpajassa

Yksi kaupunkilaisten tutuimmista hajumuistoista on Vallilan tienoolla leijaileva kahvin aromi. Kahvin tuoksuja pääsee nyt nuuhkimaan kahvinmaistelutyöpajassa, joka liittyy museon neljännen kerroksen Haju-aistikokemukseen. Työpaja järjestetään yhteistyössä museokorttelissa sijaitsevan kahvila El Fantin kanssa.

Kahvinpaahtimoista tulviva kahvin aromi on myös monelle rakas kaupunkituoksu. Kahvia pääsee nuuhkimaan kahvinmaistelumestarin opastuksella Helsingin kaupunginmuseon ja kahvila El Fantin kahvinmaistelutyöpajassa.

Kahvinmaistelutyöpajat järjestetään 31.3.2017 klo 16 ja 18 Sanni Sointula, yksi kahvila El Fantin omistajista ja kahvinmaistelun Suomen mestari, kertoo monipuolisesti kahvin valmistuksen eri vaiheista. Työpajoissa päästään myös haistelemaan ja maistelemaan erilaisia kahvituotteita kokonaisista pavuista valmiiseen juomaan asti.

Pajat järjestetään Helsingin kaupunginmuseossa osoitteessa Aleksanterinkatu 16. Puolentoista tunnin mittaiset työpajat alkavat klo 16 ja 18. Pajoihin on sitova ennakkoilmoittautuminen kaupunginmuseon verkkosivuilla. Paikkoja on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumismaksu 20 euroa maksetaan työpajaan tullessa kortilla tai käteisellä.

Helsingin kaupunginmuseon neljännessä kerroksessa voi 9.4.2017 asti vierailla aistikokemus Hajussa, jossa on nuuhkittavana aina yksi Helsinkiin liittyvä haju kerrallaan. Hajut on suunniteltu helsinkiläisiltä kerättyjen hajumuistojen pohjalta, ja ne on muotoillut parfymööri Max Perttula.

0

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.