Hietalahden kirpputori aukeaa taas

Hietalahden torilla kirpputori aukeaa elokuussa. Hakaniemen torilla maalaismarkkinoita elokuussa.

Kirpputorin myyntipaikkoja voi ostaa lauantaista 18.7. alkaen kirpputorin verkkosivuilla osoitteessa www.hietsunkirppis.fi/heltu/.

Kirpputorin myyntipaikkoja voi ostaa toistaiseksi ainoastaan sähköisen varausjärjestelmän kautta, ei asiakaspalvelusta eikä torilta suoraan. Myyntipaikkojen määrää torilla on rajoitettu, jotta riittävät turvavälit toteutuvat torilla.

Vieraillessa Hietalahden kirpputorilla on hyvä huomioida turvavälit ja käsihygienia. Hietalahdentorin kirpputori on avoinna ympäri vuoden, koronaepidemian asettamien rajoitusten niin salliessa.

Hietsun kirppis täyttää tänä vuonna 40 vuotta ja on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toimiva ulkoilmakirpputori.

Kirpputorin aukioloajat 1.8.2020 alkaen

ma–pe 8–17
la 8–16
su 10–16

Kirpputorien avaaminen perustuu kansliapäällikön 2.7.2020 tekemään päätökseen. Nykyisessä tilanteessa kirpputorien järjestämiselle ei nähdä estettä, kunhan toiminnassa toteutetaan yleisiä turvallisuusmääräyksiä ja toimija kykenee ne asianmukaisesti valvomaan.

Hakaniemen torilla maalaismarkkinat 2.8. alkaen

Hakaniemen torin Maalaismarkkinat järjestetään ensimmäisen kerran sunnuntaina 2.8.2020. Markkinat järjestetään kerran kuukaudessa, joka kuun ensimmäisenä sunnuntaina.

Järjestäjänä onTMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus. Järjestäjä vastaa tapahtuman turvallisuudesta ja velvoitetaan huomioimaan turvallisuussuunnitelmassaan toimet koronan leviämisen estämiseksi.