Helsinki Education Hub avattiin Etu-Töölössä

Helsingin kaupunki on avannut Etu-Töölössä uuden oppimis- ja koulutuskeskuksen, jonka tavoitteena on yhdistää start up -yritykset, suomalainen pedagoginen osaaminen ja akateeminen tutkimus.

Tavoitteena on synnyttää uusia innovaatioita, edistää opetusteknologia-alan yrittäjyyttä sekä luoda uutta liiketoimintaa.

Helsinki Education Hub sijaitsee entisessä Kauppakorkeakoulun päärakennuksessa osoitteessa Runeberginkatu 14-16.

Helsinki Education Hub sisältää esihautomo- ja hautomopalvelut, yhteiskehittämisen sekä yhteydet nuorille kasvuyrityksille tärkeisiin sidosryhmiin ja suurempiin yrityksiin.

Palvelupolun toimintoja tukevat Hubin tiloissa järjestettävät tapahtumat ja koulutukset, sekä yhteisön mukanaan tuomat mahdollisuudet.

– Helsingin kaupunki on edelläkävijä julkisen ja yksityisen sektorin dynaamisessa yhteistyössä. Helsinki on jo monen vuoden ajan panostanut ajankohtaisiin ja liiketoiminnaltaan potentiaalisiin kasvualoihin kuten peli-, XR- ja lohkoketju-, AI- ja terveysalat sekä ilmastoratkaisut. Helsinki Education Hub on konkreettinen esimerkki Helsingin kaupungin tuesta ja panostuksesta edistää kasvavaa oppimis- ja koulutusteknologian kasvuyrittäjyyttä, kertoi tiedotteessa Helsinki Education Hub –projektin vetäjä Mia-Stiina Heikkala.