Työkalu-ja Koneliike Kivilinna Oy

Myymme ja huollamme työkaluja ja koneita ammattilaisille ja harrastelijoille. Pääosassa nykyisin erilaiset akkukäyttöiset koneet, mutta sähkö- ja käsikäyttöisetkin ovat vielä hyvin edustettuina. Tulen toimineeksi yrittäjänä tänä keväänä 55 vuotta ja tunsin yrityksemme edellisen omistajan, Seppo Kivilinnan, yli 30 vuotta asiakkaana.

Sepon aikana yritys toimi Itiksessä aluksi Osuuspankin alapuolella kivijalassa ja muutti sitten Puhoksen yläkertaan. Sieltä matka jatkui alakertaan. Vuonna 2015 Sepon sairauden pahentuessa ostimme poikani ja pojanpoikani kanssa yrityksen häneltä. Pian selvisi, että asiakkaamme alkoivat karttaa myymälää, koska parkkipaikat kävivät vähiin Puhoksessa ja painavien tavaroitten kantomatkat pitenivät liiaksi kiireisille yritysasiakkaille. Marraskuussa 2015 muutimme Sahaajankadulle Herttoniemeen, jossa on hyvät parkkitilat melkein myymälän ovella sekä lastauslaiturilla. Itiksestä tulee tosin matkaa liki 3km, mutta monet ovat jo tänne löytäneet.

Olemme pyrkineet palvelemaan myös neuvoen sitä toivovia asiakkaita sekä ostotilanteessa että myös käytön ja huollon suhteen. Teemme myös ”kevyemmät” huoltotoimet, esim. koneen hiilien tai katkenneen johdon vaihdot sekä puhdistamiset ja terien teroittamiset esim. Ruohonleikkureihin ym. Takuuhuollot toimitamme päämiestemme huoltoihin. Olemme asuneet Vartiokylässä vuodesta 1952 ja kesäasukkainakin 1947 alkaen, kun Vartiokylä liitettiin Helsinkiin ja vanhempani saivat ostettua rintamamiestontin Käätypolulta. Vuonna 1963, 55-vuotta sitten, perustin Radio- ja TV-huoltoliikkeen Vartiokylään nimellä T:mi H.Kuukkanen joka nykyään tunnetaan paremmin nimellä Sähköpuoti Oy. Myin sen 1974, ensinmäiselle työntekijälleni Pyry Louhistolle ja ystävälleni Pekka Pinomaalle, kun vaihdoin itse metallialalle.

Sahaajankatu 11

00880 Hki

www.kivilinna.coKone

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.