Rudolfin palvelukeskustoiminta / Helsingin kaupunki

Palvelukeskustoiminta

Palvelukeskukset ovat avoimia kohtaamispaikkoja, jotka tukevat kotona asumista, edistävät hyvinvointia ja lievittävät yksinäisyyden kokemuksia. Palvelukeskuksista saat sosiaaliohjaajan palveluohjausta ja -neuvontaa, voit osallistua vertaistuelliseen ryhmätoimintaan, harrastustoimintaan, erilaisiin tilaisuuksiin, retkille tai toimia vapaaehtoisena. Palvelukeskuksissa voit tutustua uusiin ihmisiin ja löytää uutta sisältöä arkeesi.

Palvelukeskusten toiminta on tarkoitettu eläkeläisille ja työttömille. Toiminta ja palvelut ovat maksuttomia, ellei toisin mainita.

Rudolfin palvelukeskustoiminta sijaitsee Laajasalossa Rudolfintiellä, Rudolfin palvelutalon tiloissa. Rudolfin palvelukeskustoiminta järjestää maksutonta, ohjattua toimintaa helsinkiläisille eläkeläisille ja työttömille niin omissa tiloissaan kuin ympäri Laajasaloa.

Palvelutalon tiloista löydät myös ravintola Rudolfin, jossa on tarjolla lounas päivittäin klo 11.30–13.30 kaikille alueen asukkaille.

Rudolfin palvelukeskustoiminnasta löydät: kuntosalin, kahvila-ravintola Rudolfin, asiakastietokoneen, parturi-kampaajan, saunan

Voit osallistua: keskustelu- ja harrasteryhmiin, ohjattuihin liikuntaryhmiin, luennoille, tapahtumiin, juhliin

Voit myös: tulla omatoimisesti kuntosalille, lukea aulassa päivän lehden, toimia vapaaehtoisena, saada uusia ystäviä!

Rudolfin palvelukeskustoiminnasta saat myös sosiaali- ja terveysneuvontaa sekä ohjausta palvelujen käytössä. Soita rohkeasti ja kysy lisätietoa työntekijöiltämme!

Kuukausiohjelmamme voit käydä hakemassa meiltä täältä Rudolfintieltä ja se on nähtävillä myös Laajasalon kirjastolla sekä facebook-sivuillamme.

Avoinna ma-pe klo 8-16

Toiminnanohjaaja Anniina Talanen puh. 09 3104 4193 anniina.talanen@hel.fi
Sosiaaliohjaaja Kati Seppälä puh. 09 3105 1886 kati.seppala@hel.fi

Rudolfintie 17-19
00870 Helsinki

www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/rudolf-pake/