Laajasalon vanha ostoskeskus palvelee uuden aukeamiseen saakka

Apteekkari Jussi Kalsta ja K-Supermarket Laajasalon kauppias Teppo Ojala odottavat innolla uuden ostoskeskuksen avautumista.

Toukokuussa Laajasalon ostoskeskuksen apteekkarina aloittanut Jussi Kalsta odottaa innolla uuden ostoskeskuksen saapumista, mutta sitä ennen palvellaan asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla vanhassa pytingissä.

– Asiakkaat ovat kyselleet, että milloin lopetellaan. Haluan heille sanoa, että tässä pysytään viimeiseen päivään asti. Marraskuun lopussa 2018 siirrytään sitten vain uusiin tiloihin, Jussi kommentoi.

– Vanhasta on aika ajanut ohi. Hieno saada vihdoin ja viimein uusi ostoskeskus, hän lisää.

Apteekissa puhaltavat uudet tuulet sitten, kun päästään uusiin tiloihin.

– Meille tulee lääkevarastoautomaatti, joka nopeuttaa asiakaspalvelua. Me tullaan myös voimakkaasti pidentämään aukioloaikoja. Nykyisellä henkilökunnalla se ei vielä ole mahdollista. Uusien tilojen myötä palkkaamme myös uutta porukkaa eli sillä on myös työllistävä vaikutus, Jussi summaa.

”Laajasalo saa viimein sellaiset palvelut, mitä se ansaitsee”

K-Supermarket Laajasalon kauppias Teppo Ojala haluaa myös korostaa, että asiakkaalle tarjotaan parasta mahdollista palvelua vanhassa kauppakiinteistössä ennen uuteen siirtymistä. Kaupan alan työt vuonna 1997 liha- ja kalatiskiltä aloittanut Teppo on puolisonsa Marjon kanssa uudistanut nykyistä kauppaa jo hyvin lyhyessä ajassa ja parannuksia mietitään lisää.

– Haluamme rakentaa kauppaa kyläkauppa-ajatuksella, hän kertoo.

– Meidän tapa toimia on uudistusmielinen. Haluamme vastata kuluttajan tarpeisiin ja tämän vuoksi meidän hedelmä- ja vihannesosasto on laajentunut ja meille on tullut lähi- ja pientoimittajien tuotteita. Juomaosasto on myös kokenut valtavan muutoksen. Tarjoamme suomalaisia pienpanimotuotteita. Herkkutori tulee myös olemaan ehdoton käyntikorttimme. Haluamme tukea paikallisuutta sekä eettisyyttä, Teppo summaa.

K-kauppias haluaa, että asiakkaat saavat hyllystä niitä tuotteita, joita he tänä päivänä kaipaavat. Teppo kertookin kaipaavansa asiakkailta rakentavaa palautetta.

– Mitä enemmän saamme asiakkailta viestiä, sitä paremmin me voimme palvella.

Jussi ja Teppo ovat samaa mieltä siitä, että uusi kauppakeskus on äärimmäisen hieno asia.

– Laajasalo saa viimein sellaiset palvelut, mitä se ansaitsee, Teppo toteaa.

– Kovasti odotellaan uuden valmistumista, Jussi sanoo.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.