Laajasalojuoksu 25.9.

Laajasalon upeat maisemat häkellyttävät lenkkeilijän jokaisena vuoden aikana vuodesta toiseen! Täällä ei tarvitse juosta liikenteen seassa eikä asfaltilla! Maasto on kauneuden lisäksi vaihteleva ja monipuolinen sekä mukavan mäkinen.

Matkoina Laajasalojuoksussa ovat 15km sekä 7km. Hinta kaikille sama 15€.

Laajasaloon pääsee Herttoniemen metroasemalta monella bussilla: 84, 85, 86, 88 ja 89 tuovat kaikki sinut muutamassa minuutissa kisapaikalle.
Parkkipaikkoja löytyy hyvin Laajasalon Ostoskeskuksen läheisyydestä.
Kisakeskuksena sekä lähtöalueena ja maalina toimii Laajasalon osotokeskuksen kyljessä oleva vanha tunnelmallinen puutalo; Ylistalo, Muurahaisenpolku 4.

Juoksutapahtuman pääjehuna toimii Liikuntaneuvoja sekä Personal Trainer Mimi Cajander, joka on inspiroinut ihmisiä liikkumaan jo 14vuoden ajan kuntosaleilla, ulkona ja altaassa. Mimi tekee työtään sydämestä ja haluaa, että kaikilla olisi matala kynnys lähteä liikkumaan. Laajasalojuoksuun ovat todellakin tervetulleita kaikki! Juoksu- tai liikuntahistoriaan katsomatta!

Laajasalojuoksussa on järjestetty lastenhoito juoksun ajaksi sekä tarjolla on juoksun jälkeen edullista lounasta, arvontaa, tuote tarjouksia, maalissa juomaa shamppanjalaseista, musiikkia ja vaikka mitä! Kannattaa tulla paikalle isommalla porukalla!

Ajanoton hoitaa Finnresults. Ajanottotägi on kiinnitettynä kilpailunumeroon. Tulokset löytyy finnresults.fi.

Laajasalojuoksu sunnuntaina 25.9.2016
Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Laajasalojuoksun nettisivut

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.