Kauppakeskus Hertsi aukeaa torstaina – katso ensikuvat sisätiloista

Torstaina 19.3. avautuva Hertsi rakentuu uuden Prisman ja muiden päivittäispalveluiden ympärille. Kauppakeskuksen ideana on tarjota sellaisia palveluita, joita alueemme asukkaat käyttävät päivittäin. Ruokakauppojen ja ravintoloiden lisäksi Hertsiin avataan kaupunginkirjasto, nuorisotila, liikunta- ja hyvinvointipalveluita, sekä syksyllä päiväkoti.

Hertsi on voimakkaasti kehittyvän Herttoniemen uusi keskusta: asiointi- ja kohtaamispaikka julkisen liikenteen keskipisteessä.

Liikkeet aukeavat – avajaisjuhlallisuudet siirtyvät

”Otamme koronatilanteen vakavasti ja haluamme toimia vastuullisesti. Koronaviruksen leviämisen estämiseksi ryhdymme ennaltaehkäiseviin toimiin, jotta pysyisimme mahdollisimman terveinä emmekä levittäisi tautia tietämättä toisiimme”, kertoo kauppakeskuspäällikkö Hanna Feodorov tiedotteessaan. ”Pettymykseksemme joudumme ilmoittamaan, että perumme koronan takia tilaisuudet, jotka oli suunniteltu pidettäväksi Hertsissä.”

Prismaan vievällä pääkäytävällä näyttää jo yllättävänkin valmiilta. Erikoisuutena on kauppakeskuksen aulaan tuleva satokauden ja/tai sesongin tuotteita tarjoava myyntipiste.
Osa liikkeistä on jo lähes avausvalmiina.
Näiden keltaisten porttien poistumista on hartaasti odotettu vanhan MegaHertsin aulassa. Vihdoin torstaina rullaportaat liikkuvat molempiin suuntiin.
Yksi odotetuimmista ja mielenkiintoisimmista kohteista on ravintola Fat Lizzardin valtava etelään päin aukeava terassi, joka näkyy kuvassa oikealla olevan kielletty ajosuunta -liikennemerkin yläpuolella.

 

Hertsin ovet aukeavat torstaina 19.3. kello 10.00. Silloin voit nähdä ja kokea uuden kauppakeskuksen kokonaan.

Ps. Uusi Hellas-lehti ilmestyy myös torstaina 19.3. ja kertoo lisää Hertsin monipuolisista toiminnoista.