Matalan kynnyksen Mieppi avattiin Haagassa

Kuvituskuva

Matalan kynnyksen mielenterveyspalvelu Mieppi on avattu Helsingin kaupungin läntisen aikuissosiaalityön toimitiloissa Haagassa osoitteessa Hopeatie 6.

Mieppi tarjoaa maksutonta ja luottamuksellista keskustelutukea ilman lähetettä aikuisille sekä yli 13-vuotiaille nuorille. Asiakkaita auttavat mielenterveyden ammattilaiset. Keskustelua voidaan käydä asiakkaan toiveet huomioiden vastaanotolla paikan päällä tai etäyhteyksin.

Ensimmäinen Miepin toimipiste avattiin Myllypuroon loppuvuodesta 2019 ja toinen Kalasatamaan syksyllä 2020.

– Helsinkiläiset ovat löytäneet Miepin palvelut nopeasti ja Mieppi onkin vakiinnuttanut paikkansa osana sosiaali- ja terveystoimen peruspalveluja. Miepin keskeinen vahvuus on joustavuus. Palvelun saavutettavuus on erinomainen erilaisten yhteydenottotapojen ansiosta ja paranee entisestään, kun toimipisteitä on eri puolilla kaupunkia, kertoi psykiatrian ensilinjan palveluiden päällikkö Sami Keränen tiedotteessa.

Mieppiin varataan aika etukäteen. Haagan Mieppiin voi myös mennä ilman ajanvarausta walk in -vastaanotolle keskiviikkoisin kello 9-14, kaupunki tiedotti elokuussa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.