Designmuseo toimii äänestyspaikkana presidentinvaalissa

Designmuseo toimii äänestyspaikkana. Kuva Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon Garden Futures -yhteisnäyttelystä. Kuva: Anni Koponen

Korkeavuorenkadulla sijaitseva Designmuseo toimii äänestyspaikkana presidentinvaalissa tammi-helmikuussa 2024.

– Meillä voit äänestää sekä ensimmäisellä että mahdollisella toisella vaalikierroksella. Äänestysaikoina Designmuseo palvelee myös museokävijöitä laajennetuin aukioloajoin. Vaikka äänestää voit vain Designmuseossa, myös viereinen Arkkitehtuurimuseo on vaalipäivinä avoinna laajennetuin aukioloajoin, tiedottaa Designmuseo.

Äänestäminen tapahtuu Designmuseon luentosalissa 1. kerroksessa.

Kulku tiloihin tapahtuu joko museon etuovesta tai esteettömästi museon takaovesta. Takaoven esteettömälle sisäänkäynnille kuljetaan Ullanlinnankadun puolelta löytyvän sisäpihan kautta.

Presidentinvaalin ennakkoäänestys järjestetään 17.–23.1.2024 ja mahdollisen toisen kierroksen ennakkoäänestys 31.1.–6.2.2024.

– Ennakkoäänestyspäivinä Designmuseo palvelee kaikkia äänioikeutettuja. Varsinaisena vaalipäivänä 28.1. sekä mahdollisen toisen kierroksen varsinaisena vaalipäivänä 11.2. Designmuseon äänestyspaikka on avoinna Helsingin äänestysalueen 5B asukkaille, kerrotaan Designmuseon tiedotteessa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.