Äijien ystäväkurssi on jouduttu perumaan osallistujapulan vuoksi

SPR:n Pohjois-Helsingin osaston uusi toimitila Kannelmäessä

Äijien ystäväkurssi Malmilla on peruttu, lukee SPR:n Pohjois-Helsingin osaston nettisivulla.

Lauantaina 16. joulukuuta oli suunniteltu pidettäväksi miesten vapaaehtoisesta ystävätoiminnasta kiinnostuneille miehille suunnattu koulutuspäivä, mutta ilmoittautuneita ei tullut riittävästi.

-Jouduimme perumaan kurssin, koska ei ollut halukkaita. Olihan se pettymys koska miesystävistä on kuitenkin pula. Moni yksinäinen mies haluaisi miesystävän, kertovat osaston puheenjohtaja Katja Kuusela ja tiedottaja Pirjo Aarniovuori.

Kyse olisi ollut osaston ensimmäisestä äijien ystäväkurssista. Kurssilta osallistujamiehet olisivat saaneet valmiudet toimia kaveria kaipaavien toisten miesten vapaaehtoisena ystävänä. Malmin toimintakeskuksen tiloissa pidettävä kurssi olisi kestänyt yhden kokonaisen päivän ja siellä olisi käyty läpi, miten ystävänä toimitaan ja mitkä ovat SPR:n toimintaperiaatteet.

-Tämä olisi ollut meille ihan uusi juttu. Katsomme ja kokeilemme kevätkaudella uudestaan, että josko silloin saisimme kurssin järjestettyä. Voi olla, että tämä marraskuu ja joulukuu on liian kiireistä aikaa ihmisillä. Ehkä keväällä on parempi ajankohta, Kuusela ja Aarniovuori pohtivat.

Jani Jakonen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.