Bussimuutokset vaikuttavat Maunulassa ja Oulunkylässä

Kuvituskuva

Elokuussa 2021 voimaan astuneet HSL:n bussilinjojen suuret muutokset vaikuttavat myös Oulunkylässä ja Maunulassa.

Bussilinja 52 on poistunut Oulunkylästä ja Maunulasta 16. elokuuta alkaen, sillä linja on uudistunut täysin. Se liikennöi nykyisin Kannelmäen ja Espoon Otaniemen välillä.

HSL on perustanut kokonaan uuden linjan 53 korvaamaan linjan 52 poistunutta palvelua Arabian, Oulunkylän ja Maunulan välillä. Linja 53 liikennöi kuitenkin vain arkisin.

Maunulaan vaikuttaa myös linjojen 50 ja 51 lakkauttaminen. Vanhasta Maunulasta on siten poistunut vaihdoton yhteys Mäkelänkadun varteen Käpylässä ja Vallilassa. Linja 53 korvaa lakkautettua linjaa 51 Maunulasta Pohjois-Haagaan, Lassilaan ja Konalaan.

Lisäksi Oulunkylän, Patolan ja Maunulan kautta Espoon Otaniemeen liikennöinyt bussilinja 552 on lakkautettu. Malmin ja Maunulan välillä liikennöi jatkossakin linja 553 (K), ja Otaniemeen pääsee runkolinjalla 550.

Maunula on myös saanut uuden bussilinjan Helsingin keskustaan, sillä vanhalle linjalle 23 on tehty merkittävä reittimuutos. Linjan 23 uusi reitti on Pirkkola, Maunula, Postipuisto, Pasila, Kallio ja Rautatientori.

Linja 23 korvaa siten Maunulan ja Pasilan välisiä yhteyksiä linjan 50 lakattua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.